IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

pizzaa :PSunnuntai 29.06.2014 14:30

heräsin hetki sitten. söin kolmio voileivän. poikaystävä lähti viemään yhtä sen kaveria porvooseen. olen nyt yksin täällä. poikaystävä on tulossa takaisin parin tunnin päästä.
eilenä mua väsytti niin paljon että nukahdin jo ennen kymmentä. on kyllä ihanaa nukkua pitkään. huomennakin voi nukkua.
menkkojen pitäisi alkaa tänään. en ole vielä kauheasti kiukutellut poikaystävälle. mikä on vaan ihan hyvä. mutta voi olla että huomenna voi tulla itkupotku raivarit. oon syöny nyt aika paljon suklaata. kiintiö alkaa olla kohta täynnä. ulkona alkoi näköjään satamaan vettä.
emme siis varmaan aijo mennä kävellen kauppaan.
pizzan tekoa olisi tänään. siitä tulee varmaan ihan hyvää ^^
kohta voisi ajan kuluksi katsoa vaikka animea.
jos ei keksi muutakaan ajan kuluksi.
pitäisi raahautua jää kaapille hakemaan kivennäisvesi pullo. menen kohta hakemaan sen. tuli jano. ruokia mitä ostin eilenä ovat: hampurilainen, kanakiusaus.. ne mulla on vielä syömättä.
kun lähdin tänne poikaystävän luokse niin otin varmuuden vuoksi pari medipam rauhottavaa. jos vaikka tulee huono olo. vielä ei ole onneksi tullut. mulla on jotenkin sellainen tunne että alku viikolla saattaa tulla niin huono olo että pitää sitten ottaa noita rauhottavia.
toivon ettei vaan tule taas se psykoottinen kohtaus. jos se tulee niin onneksi ohjaajat on paikalla ja antaa sitten sitä lääkettä.
ihanaa. voi olla vielä yhden yön täällä ennen kun tarvii lähteä takaisin karissimoon. nyt pitää vielä nauttia kun pystyy. näen taas sitten mun kavereita huomenna :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.