IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

markkinat :)Keskiviikko 02.07.2014 18:00

keskiviikko. tänään oli aamulla verenpaineen mittaus ja punnitus. painoin 52,4. paino pysynyt samana. olen ihan tyytyväinen.
äsken käytiin karissimon asukkaiden ja ohjaajien kanssa lahdessa markkinoilla. meillä on aina keskiviikkoisin iltapäivisin semmoista ohjelmaa että käydään aina jossain. tai tehdään jotain muuta. leipomista tai askartelua. noi reissut on aina kivoja. pyörin parhaan kaverin kanssa markkinoilla. itse en ostanut mitään. kaveri osti herneitä ja lakuja. alan kohta siivoamaan. niin huomenna ei ole kamalasti siivottavaa. meillä on aina torstaisin siivous päivä.
pinna on vähän kireällä tällä hetkellä. tekisi niin mieli saada tää kireys pois. itkeminen helpottaisi oloa paljon. tai sitten se voi iskeä taas kohtauksena. mutta. onneksi on rauhottavia. ne auttaa jos kohtaus iskee. ja ohjaajat on maisemissa. tänään ajattelin syödä pakastimesta daim tuutin. saa sen syötyä. päivällisenä meillä on ruokana kana keittoa. ihan hyvää. olen menossa taas naapuriin kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. illalla vielä skypetystä poikaystävän kanssa ja sitten jälleen parhaan kaverin luokse. me katotaan nyt noita poliisi sarjoja. ja toinen mikä tulee fox kanavalta on suomen vartijat. se on aika mielenkiintoinen ohjelma myös.
eilenä kun en saanut heti unta niin katsoin true bloodia johonkin puoli yhteentoista asti. enkä onneksi nukkunut pommiin aamulla.
pitäisi pestä lakana pyykkiä. käyn kohta katsomassa onko pesukone vapaa. saisi ne pestyä. en vielä tiedä että mitä tekisin viikonloppuna. mutta kyllä se selviää ennemin tai myöhemmin. voi olla että olen orimattilassa. jos olen niin poikaystävä kyllä tulee varmaan kyläilemään. voisi syödä taas pizzaa ja katsoa leffaa. rahaa tulee taas perjantaina. jotain yli sata euroa.
mutta. nyt alan siivoamaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.