IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu karissimossa.Torstai 03.07.2014 15:23

nyt on kämppä siisti. ei tarvitse taas vähään aikaan siivota.
ohjaajat huomautti että mulla oli jotain murusia pöydän alla.
muuten oli siisti kämppä. mulla on nyt ollut kireämpi olo viime päivinä. eilenä juttelin yhden ohjaajan kanssa mun voinnista niin sovittiin että olen nyt tämän viikonlopun karissimossa. en lähde lomille.
nyt lepäilen tämän viikonlopun. eilenä sain rauhottavan varmuuden vuoksi koska sanoin ohjaajille että koko ajan on sellainen olo että se psykoottinen kohtaus voi tulla milloin tahansa. nukahdin jo heti eilenä yhdeksän jälkeen kun tulin kaverin luota.
en tarvinut ottaa sitä medipamia. olo tila on tällä hetkellä toistaiseksi ihan ok. mutta illalla se voi muuttua. pakko mennä lenkille tänään jos raitis ilma helpottaisi tätä kireää oloa. jos tulee huono olo niin otan sen rauhottavan. ainakin olo helpottaa sen jälkeen.
nyt otan tämän viikonlopun rennosti. en mieti mitään stressaavia asioita. huomenna on se psykologi. klo 10. en ole menossa silloin naisten ryhmään mikä on aamulla. ihan ok päästä juttelemaan.
en valita. se psykologi on onneksi rento tyyppi.
ja yleensä ne keskustelut kestää sen puolituntia. menen pyörällä sinne niin pääsee nopeasti takaisin tänne. tänään on ilta päivällä toiminta tunti. me ollaan sen nimisessä paikassa mikä kutsutaan pommariksi. eli se on huone missä on sohvat, telkkari, pöytä ja tuolit. eli se on tavallaan oleskelu tila. siellä me pelataan yleensä jotain pelejä tai katotaan leffaa. en vielä tiedä että mitä me tällä kertaan tehdään. ruoan jälkeen voisi kävellä vaikka kauppaan. siitä tulee ihan sopiva lenkki käyn ostamassa kivennäisvettä.
kaveri tulee kylään tänään katsomaan lemmen viemää.
paras kaveri lähtee huomenna lomille. mutta onneksi mun toinen kaveri on täällä. käydään lenkillä ja juodaan teetä. kun olen viikonlopun täällä niin poikaystävä on myös varmaan tulossa käymään. mun pitää tänään sanoa sille että olen nyt täällä viikonlopun. ja että miksi. onneksi mun poikaystävä on ymmärtäväinen. pitää tehdä sitten joatin kivaa kun se on tulossa käymään :) huomenna tulee rahaa. mikä on aika kiva.
ja ensi viikon maanantaina. maksan ensi viikon alussa kaikki laskut mitkä on tähän asti tullut. sitten vähän näkee paljon jää jäljelle. voi olla että saan sen uuden puhelimen jo ensi viikolla. pitää katsoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.