IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu pian ohitse.Sunnuntai 06.07.2014 14:31

viikonloppu kohta ohitse. on ollut aika mukava :) nukuin juuri aamu päivän. keitin kahvia. kohta juon teetä päälle. fiilis on tosi hyvä tällä hetkellä ;) eilenä menin ajoissa nukkumaan. yhdeksän aikaan. väsytti sen verran. eilenä poikaystävä kävi kylässä. tooodella hyvä päivä oli.
käytiin hakemassa pizzat ja ostettiin irtokarkkeja. kun oltiin syöty pizzat niin alettiin harrastamaan seksiä. seksin jälkeen katsottiin leffa. ja leffan jälkeen harrastettiin uudestaan. ihana päivä ;)
olen tyytyväinen. poikaystävä lähti sitten illalla takaisin myrskylään kotiin. tänään olen menossa iltapäivällä kaverin kanssa lenkille. nyt kun on viikonloppu niin meillä on ruoka täällä klo kaksi.
saa nähdä mitä on ruokana. pitäisi edelleen pestä pyykkiä. mutta en ole jaksanut. tänään näen taas parasta kaveria. illemmalla. menen taas sen luokse. tänään voisi katsoa true bloodia. jos en jaksa olla koneella. illalla taas skypetystä poikaystävän kanssa.
huomenna ei ole mitään erikoista. paitsi yksi ryhmä päivällä. se on ompelu ryhmä. kaikki tekee jotain käsi töitä paitsi minä. en tykkää virkata tai mitään. mä vaan olen ja katselen mitä muut tekee.
huomenna pitää käydä kylillä. kaupassa. menen varmaan kävellen. tulee siinäkin liikuntaa. silloin on varmaan kamalan kuuma. pitää varmaan vaan laittaa shortsit ja toppi. sekä kilo aurinko rasvaa iholle etten vaan pala. varmaan pitää myös laittaa hattu ja aurinkolasit. mun tekee niin mieli mennä taas seppälään pyörimään. siellä on se ale. voisi ostaa vaan ihan jotain pientä. vaikka stringit tai toppi. viimeksi kun kävin niin siellä oli myynnissä farkku shortsit yli viidellä eurolla. hitsi. olisi pitänyt ostaa. ne voi olla vielä siellä ellei joku ole ostanut niitä. pitää mennä huomenna katsomaan.
mulla alkaa taas olla nälkä. vielä yli pari tuntia niin pääsee syömään.
onneksi mulla on vielä kivennäisvettä jääkaapissa. pari pulloa. on juotavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.