IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

poikaystävän luona.Lauantai 19.07.2014 14:03

lähdin sittenkin eilenä poikaystävän luokse. en jaksanut olla kauaa yksin. heräsin äsken. menin jo eilenä yhdeksältä nukkumaan.
mun on kauheasti tehnyt mieli siiderii ja lonkeroo. mutta päätin etten osta. jos mä juon ne niin varmasti tulee sen jälkeen huono olo. parempi etten juo. poikaystäväkin sanoi ettei mun kannata juoda.
joten juon vaan kivennäisvettä. mentiin eilenä kävellen kauppaan. ja syötiin jätskiä kun tultiin pois kaupasta. mä söin buffet jäätelön.
eilenä en nähnyt lemmen viemää. pitää katsoa maanantaina uusinta.
fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. otin kyllä rauhottavia mukaan jos tulee huono olo. menkat alkaa taas viikon päästä jippii. itkupotkuraivarit tulee sitten taas. odotan innolla. silloin syön paljon suklaata.
ja jätskiä. mun huuli herpes alkaa pikku hiljaa parantua. ei olla kauheasti pussailtu poikaystävän kanssa herpeksen takia. ettei se vaan tartu. söin äsken ruisleipää aamupalaksi. myöhemmin syömme kanaa ja riisiä. se on hyvä ruoka.
mennään ehkä illemmalla lenkille tänään. mä aloitan ensi viikolla lenkkeilyn. joka päivä. vähintään puolentunnin lenkki.
se tekee hyvää. saa raitista ilmaa ja voi vaikka kuunnella musaa.
teen sen lenkin iltapäivällä tai illalla. kohta on syksy. aijon aloittaa taas kuntosalin syksyllä. se tulee mun viikko ohjelmaan. 2 kertaa viikossa. sähly ryhmäkin alkaa taas syksyllä. osallistun siihenkin. siinäkin saa liikuntaa. ja mä tykkään pelata sählyä.
kivasti ohjelmaa syksylle :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.