IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ihanaa. perjantai! :)Perjantai 01.08.2014 13:42

jee. perjantai :) sitä on odotettu. kävin aamulla verikokeissa. menin pyörällä. tuli hiki kun pääsi sinne. mutta onneksi sai heti juotavaa. vettä. pääsin etu ajassa. ei tarvinut odottaa kauaa. tänään aamulla ei ollut naisten ryhmää. ei ollut ohjaajaa paikalla joka olisi pitänyt sen. olin että no alan keittämään sitten kahvia :D ja tulla koneelle. ruoka on tunnin päästä. meillä on liha keittoa. ja yhdeltä on se paja tunti. varmaan pelataan mölkkyä tai jotain. kaupassa en varmaan jaksa käydä tänään. mutta lenkille aijon mennä. eilenäkin kävin lenkillä. kävin samalla robbarissa. ostin juotavaa ja kasan suklaata.
jos poikaystävä on tulossa käymään viikonloppuna niin voisi hakea pizzat. koti pizzasta. varmaan käydään samalla taas kaupassa hakemassa mässyä. koska katsotaan todennäköisesti jopku leffa :)
tänään on hyvä päivä tiedossa. voi vaan ihmetellä ja olla kavereitten kanssa. tänään näen mun yhen kaverin joka palaa takaisin karissimoon. ja illalla olen menossa parhaan kaverin luokse katsomaan telkkua ja valvotaan. rento ilta luvassa. illalla skypetän poikaystävän kanssa kun olen katsonut lemmen viemää.
aijon viikonloppuna lenkkeillä. varmaan pesen myös pyykkiä.
yli kuukauden päästä alkaa salkkarit. odotan kovasti. ja odotan myös uusi päivä sarjan uusia jaksoja. oon nyt katsonut noita uusintoja. eilenä katsoin valheen vangit. oli aika mielenkiintoinen jakso. ajattelin ensi viikolla käydä seppälässä. katsomassa onko sinne tullut jotain kivoja vaatteita. voisi ostaa jotain jos löytyy jotain kivaa. rahaakin on tulossa ensi viikolla. voisi hieman shoppailla.
meillä on karissimon kanssa se tallinnan reissu tulossa tässä kuussa. pitää sinnekkin ottaa vähän shoppailu rahaa mukaan jos löytyy jotain kivaa. se on parin päivän reissu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.