IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu :-)Perjantai 29.08.2014 15:08

se olisi taas viikonloppu :) olen menossa poikaystävän luokse taas.
vatsa on vähän parempi. viikonloppuna en aijo kauheasti herkutella. ehkä suklaata voisi syödä vähäsen.
tänä aamuna oli verikokeet. menin kävellen sinne koska en saanut pyörän lukkoa auki. kyllä vitutti. onneksi ei satanu vettä kun menin ja tulin sieltä labrasta. tulin naisten ryhmään myöhässä. mutta se ei onneksi haitannut. saa nyt nähdä että paljon mulla menee rahaa viikonloppuna. veikkaan että alle 50 euroa. säästän jopa siinä etten osta mitään alkoholia. aijon juoda vaan kivennäisvettä viikonloppuna.
poikaystävä tulee hakemaan mut kun tulee töistä. käydään lahdessa yhessä moottoripyörä liikkeessä ostamassa poika ystävälle ajo housut. ne oli alennuksessa. fiilis on tällä hetkellä hyvä. mun pitää pakata ja laittaa vähän kämppää kuntoon. pitää tiskata.
maanantaina on sitten se hoito neuvottelu. yhdeltä. jännittää. mutta hyvin se varmasti menee. samana päivänä aloitan taas kuntosalin.
tänään pitää katsoa eileinen bb jakso koneelta. niillä oli nyt ne bileet.
käyn kohta bb:n sivuilla katsomassa viimeisimmät uutiset.
kun olen kirjoittanut blogin. apua. mulla on vaate kriisi. en tiedä että mitä laittaisi tänään päälle. ja että minkä laukun otan.
mä haluaisin kovasti uusia vaatteita. voisi ensi kuussa mennä taas shoppailemaan. kun on rahaa. tänään ei vissiin tule salkkareita? pitää tarkistaa asia. tänä iltana aijon valvoa ja katsoa bb jakson telkkarista. otan ilta lääkkeet hieman myöhemmin. ja huomenna nukun piiitkään ^^ ja valvon taas lauantai iltana.
ihan mukava viikonloppu tiedossa :) ja on taas ihanaa nähdä poikaystävää <3 on ollut ikävä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.