IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

markkinat.Keskiviikko 03.09.2014 13:16

tänään ollaan karissimo porukan kanssa menossa lahteen.
markkinoille. jos on hyvä sää. illalla on sitten taas kuntosali. ihan hyvä päivä tulossa :) on tekemistä. pitää siivota tänään.
kämppä on hieman räjähtänyt. mulla on kiva tiski vuori.
no alan kohta siivoamaan. tässä on vielä sopivasti aikaa ennen ruokailua. fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä. odotan kovasti viikonloppua.
huomenna tulee rahaa. yay. sitten kun tullaan lahdesta niin pitää katsoa eillinen bb jakso. ja iholla jakso.
on hieman väsynyt olo. mutta. enköhän kohta piristy. join äsken ison kupin kahvia. tänään en näe taaskaan lemmen viemää. mutta onneksi se tulee huomenna aamulla uusintana. pitää silloin katsoa.
tänään meillä on ruoakana lihaa ja perunoita. ja kanakeittoa. ihan hyvät ruoat. varmasti maistuu. oon nyt yrittänyt syödä enemmän.
ihan jees että ruoka on alkanut taas maistua. pitää syödä hyvin kun menee kuntosalille. ruoka ehtii sulaa ennen tuntia.
otan vesipullon mukaan salille taas. on sitten juotavaa. tänään lisään vähän enemmän painoja. mun jalat on vieläkin kipeät siitä edellisestä kerrasta. pitää varmaan venytellä hieman enemmän. mutta. kyllä noi lihakset alkaa pikku hiljaa tottua. se alku aina semmoinen että joka paikka on kipeä. mun kaveri tulee tänään mun kanssa sinne salille. on juttu seuraa :) tunti menee varmaan taas nopeasti. sitten kun tulen salilta niin pitää mennä heti skypeen juttelemaan poikaystävän kanssa. illalla menen taas parhaan kaverin luokse katsomaan salkkareita.
mutta.nyt alan siivoamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.