IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uudet farkut :)Torstai 09.10.2014 11:03

ihanaa. huomenna alkaa viikonloppu :) odotan kovasti. olen menossa varmaan taas poikaystävän luokse <3 viettämään sen kanssa aikaa.
eilenä oli yllättävän hyvä päivä. pizza onnistui, kävin seppälässä pyörimässä ja mä löysin sieltä 20 euron farkut. aivan ihanat. vaalean sinisen väriset. ostin myös samalla turkoosia kynsilakkaa.
yhteensä maksoi vaan 23 euroa. oli kyllä kiva vähän shoppailla. ;)
kun lähden lomille niin laitan ne mun uudet farkut jalkaan.
eilenä meni kuntosalilla ihan kivasti. ihan ok tunti oli.
kohta alan siivoamaan. pitää imuroida ja pestä lattiat. tänään on siivous päivä. olo tila on hyvä tällä hetkellä. rento fiilis. eikä ahdista mikään. olen vähän paremmassa kunnossa mitä viime viikolla.
ajattelin taas juoda viikonloppuna. on semmoinen fiilis. pitää ostaa pari siiderii ja pari lonkeroo. juon sitten lauantaina. jos mulle tulee huono olo niin sitten tulee huono olo. aijon ostaa rekorderlig siideriä ainakin. se on paras siideri. mutta kallis. mä en tykkää halvoista juomista. pitää olla hyvää ja kallista. mulla menee mun juomiin yleensä rahaa noin yli kymmenen euroo. ei kauheasti. saan ainakin kännit sillä summalla. jos juon viidennen juoman niin silloin mulle tulee huono olo. neljä juomaa pystyn vaan juomaan. suklaata pitää ehdottomasti ostaa viikonlopuksi.
syön sitä samalla kun katson lemmen viemää. aijon valvoa viikonloppuna. ja katsoa big brotherit telkasta. mun poikaystävällä on kivan kokoinen tv mistä katsoa.
olisipa jo huominen. osotan kovasti. ihan kiva on lähteä lomille. oon nyt ollut pari viikkoa täällä karissimossa. eilenä oli alkanut taas uusia anime sarjoja. pitää tänään hieman vilkaista jos siellä olisi jotain hyviä. eilenä en jaksanut katsoa koska olin väsynyt.
eilenä oli aika vauhdikas päivä. mutta selvisin.
tänään voisi mennä lenkille. pitää pyytää kaveria mukaan jos se lähtisi. en mene lenkille jos sataa vettä.
sain eilen haettua e-pillerit apteekista. niihin meni se 40 euroo.
riittää kolmeksi kuukaudeksi. ei tarvi vähään aikaan hakea.
mutta nyt alan siivoamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.