IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

parempi fiilis.Sunnuntai 19.10.2014 13:59

sateinen sunnuntai. heräsin äsken. vatsakin on paljon parempi.
poikaytävä kävikin eilenä mun luona. iloinen yllätys <3
tänään alkaa menkat. vatsa kivut ei ole vielä alkanu. mutta kohta ne alkaa. tänään ajattelin hiukan syödä suklaata kun nyt pystyy. en ole viikkoon syönyt suklaata. ja ihan menkkojen takia pitää myös syödä sitä. eilenä kävin illalla lenkillä. oli vähän viileää. mutta tuli lämmin kun kävelin kovaa vauhtia. kuuntelin musaa samalla. eilenä jaksoin valvoa yhdeksään asti. laitoin bbn tallennukseen. katson sen tänään.
tänään tapaan mun yhtä kaveria. ei asu kaukana. ihan tuossa naapurissa. pitää katsoa jos vaikka mennään lenkille tänään ellei sada paljon vettä. mun kämppä on aika sotkuinen. tänään ajattelin hieman siivota ja pestä pyykkiä jos kone on vapaa.
huomenna mulla on alkaa parin päivän ruoka päivät. teen nyt itse ruoat. ajattelin huomenna tehdä kanaa ja riisiä. tiistaina teen varmaan yhtä carbonara kastiketta ja pastaa. pitää vielä vähän suunnittella.
ensi viikolla tulee taas lisää rahaa. onneksi. saa maksettua loput laskut.
huomenna näkyy taas aki salkkareissa. perjantaina se jäi jännään kohtaan. huomenna pitää katsoa. huomenna taas on kuntosali. ihan hyvä vaan. jos vituttaa silloin oikeen paljon niin siellä saa purettua paineita. musta vähän tuntuu että alku viikolla mulle varmaan taas tulee noi itkupotku raivarit. toivottavasti en joutuisi ottamaan silloin rauhottavaa. mutta no. sen näkee sitten.
en jaksa käydä nyt tänään kaupassa. huomenna voisi käydä.
pitää ostaa sitä teetä. eilenä käytiin poikaystävän kanssa kaupassa ja tietysti unohdin koko teen. tällä kertaa ostan varmaan vihreää sitruuna teetä. se on hyvää. animea en ole vielä kerennyt katsoa viikonlopun aikana. tänään voisi katsoa jotain.
uusin mirai nikki manga on tullut myyntiin. pitää käydä ostamassa kun kerkeää. nyt voisi alkaa siivoamaan :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.