IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

sähly.Tiistai 04.11.2014 08:21

heräsin vähää aikaa sitten. ja keitin taas mustaa kahvia. nyt olen ainakin hereillä. tänään ei ole mitään erikoista. sähly on iltapäivällä.
varmaan taas miehet vastaan naiset.
kaupassa aijon käydä tänään. illalla taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää ja parhaan kaverin luokse vielä myöhemmin menen illalla. tänään pitää katsoa aamulla lemmen viemää uusinta.
eilenä en nähnyt koska olin salilla. eilinen kuntosali meni ihan kivasti.
oli hyvä tunti. hiki tuli ja hyvä fiilis. huomenna sitten taas salille kuntoilemaan. mulla on ne verikokeet huomenna. ja kokki ryhmä aamulla. saa nähdä kerkiänkö aijoissa niihin verikokeisiin. yritän ainakin. pitää kävellä kovaa että kerkiää.
eilenä mulle maistui ruoka. ja varmaan tänäänkin saan syötyä.
se on nyt hyvä että vaihteeksi maistuu ruoka. jaksaa sitten paremmin.
mulla on nyt hyvä olo. tästä on tulossa ihan hyvä päivä.
kun käyn kaupassa niin pitää ostaa sitä hoito ainetta hiuksille. uusia ponnareitakin voisi ostaa. ajattelin käydä myös seppälässä tänään. voi olla että ostan jotain kivaa sieltä. tänään on taas tullut rahaa.
pitää käydä pankin sivuilla katsomassa että paljonko mulla on rahaa.
7 päivä on tulossa lisää rahaa. voi vähän shoppailla :) mutta ei kauheasti. eilinen salkkari jakso oli hauska. vitsi se ulla on kyllä paras :D repeiltiin kaverin kanssa kun katsottiin. tänään pitää ehdottomasti katsoa taas salkkarit.
iholla ohjelma vissiin loppui. näin äkkiä. mutta no. odotan sitten uutta kautta mikä tulee varmaan ensi vuoden puolella.
eilenä sain katsottua vähän animee. katsoin sen nimistä sarjaa kuin: "Denki-gai no Honya-san" hyvä anime. uutta jaksoa odotellessa. tänään aijon varmaan katsoa myös "Tokyo Ghoulia" sekin on hyvä anime. puolet on vielä katsomatta siitä. mangaa en ole nyt lukenu vähään aikaan. animea olen katsonut enemmän.
joulukuussa tulee vasta uusin animelehti. pitkä aika vielä.
mutta. hyvää kannattaa odottaa ^^
mun mieli on ollut nyt taas tasainen onneksi. ei ole enää mielikuvitus laukannut. mikä on hyvä. menkat alkaa taas parin viikon päästä. niitä taas innolla odottaessa.
ensi viikon alussa alkaa sitten ne mieli alan vaihtelut. aina viikkoa ennen menkkoja. se on tosi inhottavaa. tuntuu että kestää tosi kauan. mutta. en voi mitään. pitää vaan kestää.
nyt aijon nauttia tästä olo tilasta mikä mulla on tällä hetkellä.
aijon olla positiivinen :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.