IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

lomille ehkä.Perjantai 07.11.2014 08:34

se olisi viikonloppu. lähden ehkä lomille. selviää päivällä.
ajattelin nyt uudestaan laittaa noi mun kuvat ircissä näkyviin. ne on nyt oikein päin eikä väärinpäin :P kivasti tullut sydämmiä ja kommentteja.
eilenä ohjaajat halusi jutella mun kanssa. sanoivat että syön aika pieniä ruoka annoksia ja heitän ruokaa roskikseen.
nyt yritän syödä vähän paremmin., pitää isontaa ruoka annoksia.
on tää syömishäiriö kiva sairaus. toivoisin niin kovasti että mulla ei olisi sitä. sen kanssa pitää vaan elää. välillä maistuu ruoka välillä ei.
ei voi mitään. eilenä muistin laittaa bbn tallennukseen. katson sen tänään. tuossa päivällä. tyhmää kun iholla ohjelma loppui jo. olisipa siitä tullut enemmän jaksoja. salkkari jakso oli eilenä hyvä.
tänään pitää katsoa se illalla taas.
eilenä kävin robbarissa. mulla meni 70 euroa meikkeihin :D
ostin ripsiväriä,puuteria,ripsien taivuttimet,meikki voidetta,puhdistus geeliä, kosteus rasvaa,silmämeikin poistoainetta,meikki pussin..
yllätyin kassalla että meni noin paljon rahaa. eilenä sitten kokeilin ripsiväriä ja puuteria. ei alkanut onneksi iho kutiamaan siitä puuterista.
kerran kokeilin rimmelin puuteria ja se pisti kutiamaan.
en käyttänyt sitä sen jälkeen. mutta nyt mulla on kivasti meikkejä joksikin ajaksi. tänään ajattelin kokeilla sitä meikki voidetta.
mulla kesti robbarissa hetki kun katsoin että mikä on mun sävy.
kun meikkasin eilenä niin näytin vielä paremman näköiseltä.
saa nuo tumman silmän aluset piiloon.
meinasin ostaa luomiväriä mutta päätin että myöhemmin. huuli kiillon ostan myös jossain vaiheessa. koitan noilla päästä alkuun.
tänään on tullut taas lisää rahaa. pitää käydä katsomassa että paljonko mulla on sitä. nyt se talvi tuli. maa on ihan valkoinen.
kävi eilenä lumi sateessa lenkillä. teki ihan hyvää.
raikasta ilmaa. menin yksin lenkille. kaveri tuli eilen illalla mun luokse katsomaan lemmen viemää. nyt sekin ohjelma on mennyt jännäksi. mä toivon että anna tai andte voittaa big brotherin.
saa nähdä että kuka voittaa sen. se voi olla ihan kuka tahansa.
mutta se selviää sitten. kohta sekin ohjelma loppuu. sitten pitää miettiä että mitä katsoo sen jälkeen. valheen vangit alkoi pari päivää sitten. en muistanut laittaa tallennukseen. koitan muistaa ensi kerralla. se on ihan hyvä ohjelma.
tänään pitää käydä kaupassa. tulee samalla käytyä ulkona.
on vähän valoisaa kun on lunta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.