IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

postiTiistai 16.12.2014 08:03

tiistai. tänään on aika rento päivä. sähly on vaan iltapäivällä. mun pitäisi pestä jääkaappi ja putsata kahvi pannu. koitan ne tehdä tämän päivän aikana. fiilis on hyvä tällä hetkellä eikä väytä kauheasti. olen nyt levännyt pari päivää bileiden jälkeen.
eilenä olin tunnin kuntosalilla. ei ollut kauheasti porukkaa. sai rauhassa tehdä liikkeitä. huomenna sitten taas kuntosalille illalla.
huomenna on taas paja. saa nähdä että mitä tehdään. musta vähän tuntuu että leivotaan jottain. sen näkee sitten.
tänään ajattelin laittaa uudet lakanat sänkyyn ja pestä vanhat lakanat.
eilenä katselin muutaman jakson animea. ajattelin tänäänkin katsoa. hyvin on aikaa ennen sählyä. tänään käyn kaupassa ja siellä postissa.
eilenä en oikein jaksanut lähteä minnekkään. mutta tänään aijon käydä päivällä. ruoan jälkeen. salkkarit on mennyt nyt jännäksi.
vielä tämä viikko tulee salkkareita ennen kun tulee tauko.
näin eilenä puolet lemmen viemästä. tänään mä näen sen illalla. menen taas kaverin luokse katsomaan. juodaan teetä samalla.
eilenä sain mun puhelin laskun. alle 20 euroa. ei kauheasti. koitan maksaa sen jossain vaiheessa. tänään haen postista sen manga kirjan. jos siellä on jonoa niin siellä on jonoa. aijon odottaa. koska haluan saada sen manga kirjan mahdollisimman pian.
tekisi mieli käydä seppälässä. vaikka ihan katselemassa. ei osta mitään. onneksi nää naisten vaivat alkaa olla ohitse. selvisin.
ei tarvinnut rauhottavia. eikä tullut itkupotku raivareita.
psykologi mulla on taas sitten tammikuussa. muistaakseen 5 päivä.
ja verikokeet on taas alku kuusta. mulle on nyt maistunut onneksi ruoka. ei ole ollut nyt nälkä päiviä. tänään koitan syödä taas.
jaksaa sitten tämän päivän. aijon varmaan syödä väli palan ennen sählyä niin jaksaa pelata. huomenna on taas kokki ryhmä. aamulla.
mä aijon tehdä silloin muta kakun. se on helppo tehdä ja on hyvää.
ruokana meillä on pihviä ja lohko perunoita. hyvät ruoat. mun kaverit on samassa ryhmässä niin on kiva tehdä yhdessä ruokaa.
kiva aamu keskiviikkona :) sitten on paja huomenna ja kuntosali illalla. vauhdikas päivä mutta kyllä mä selviän. on ainakin tekemistä.
soitin eilenä äidille. juteltiin niitä näitä. olen menossa jouluksi kotiin.
mulla on äidille ja isälle yhteinen joulu lahja.
saavat sen sitten. näen mun sisaruksiakin jouluna. kiva nähdä niitäkin. tulee kiva joulu :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.