IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

välillä on vaikeaa.Maanantai 29.12.2014 08:12

uusi viikko alkaa jälleen. heräsin jo tänään kuudelta. ja äsken join kahvia. mustana ison kupillisen. nyt olen ihan hereillä.
ei väsytä enään. tänään aijon käydä lenkillä ja illalla menen kuntosalille. toivottavasti kunto sali on auki.
eilinen päivä meni koneella ollessa ja pelasin final fantasya. pari tuntia.
skypetin myös poikaystävän kanssa eilenä.
ja illalla menin vielä parhaan kaverin luokse viettämään iltaa.
nukkumaan menin eilenä jo ennen yhdeksää.
sain eilenä maksettua laskut. kivasti jäi vielä tilille rahaa. pärjään hyvin tämän kuun loppuun. ensi viikolla tulee sitten taas lisää rahaa.
fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä. siitä mä en vaan pidä että ulkona on kamalan kylmä. onneksi omistan toppa housut.
aijon ne laittaa taas jalkaan kun menen ulos. ne lämmittää mukavasti.
ja oli kalliit housut. 80 euroa :D mutta ne kestää monta vuotta onneksi. ei mene helposti rikki. kun käyn kaupassa tänään niin pitää ostaa lisää teetä. alkaa kohta taas loppumaan. pari pakettia voisi ostaa.
tänään ajattelin pelata taas final fantasya. jossain vaiheessa tänään.
kun tekee mieli pelata. huomenna koitan pestä pyykkiä heti aamusta ellei kone ole varattu. mulla on kiva pyykki vuori. viime tiistaina en jaksanut pestä. ei vaan jotenkin huvittanut :D
koitan myös pestä lakanat huomenna. on sitten taas puhtaat.
ruoka on maistunut mulle joten kuten. tänään koitan syödä vähän enemmän. kun olin lomalla niin halusin taas olla nälässä. söin kyllä vähän jotain mutta en kauheasti. varmaan johtui jännityksestä ettei maistunut oikeen ruoka. suklaata söin jonkin verran lomalla.
kahvia en juonut ollenkaan. teetä join kun taas kahvia.
join sitä vihreää omena teetä. se on tosi hyvää :) pitää ostaa sitä joskus taas. en tarvinut ollenkaan rauhottavia loman aikana.
mulla oli yksi rauhottava mukana varmuuden vuoksi kun olin lomalla. mutta loma meni onneksi hyvin. en ole muutamaan kuukauteen syönyt rauhottavia. ei ole tarvinut. mikä on vaan positiivinen asia. olen selvinnyt pahasta olosta itkemällä tai juttelemalla ohjaajan kanssa. ja kavereiden avulla. nekin kuuntelee mua jos mua painaa jokin juttu.
onneksi mulla on aivan ihania ystäviä :) ja poikaystävä.
päivä kerrallaan eletään tätä elämää. joskus on vaikeaa mutta olen aina selvinnyt. :) skitsofrenia ja syömishäiriö on vaikeita sairauksia.
ja niiden takia joudun elämään päivän kerrallaan. mutta. onneksi elämässä on silti paljon hyviä asioita :) mistä nautin ja iloitsen.
pienetkin asiat tekevät minut iloiseksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.