IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

väsynyt olo.Torstai 01.01.2015 13:54

eilinen ilta meni hyvin. tuli valvottua yhteen asti. mä vasta heräsin äsken. ja söin kana mikro aterian. eilenä tuli jonkin verran juotua.
ei tullut huonoa oloa. söin eilenä aika paljon sipsiä. oli hyvää. poikaytävällä oli yllätys mulle. se osti mulle steamista final fantasy 8 pelin lahjaksi :) varmaan pelaan sitä tänään jo.
tänään takaisin karissimoon. illalla. paras kaveri on tulossa vasta huomenna lomilta niin näen sen huomenna.
voi olla että viikonloppuna en aijo herkutella. nyt on tullut syötyä aika paljon. kaikenlaista. aijon ottaa rennosti viikonlopun. aijon nukkua pitkään. huomenna pitää mennä verikokeisiin. päivällä.
syön ennen kun menen. käyn varmaan samalla kaupassa.
en ole katsonut yhtään animea. ei ole ollut katselu fiilistä. ehkä tuossa viikonloppuna voisi katsoa. ja varmaan pelaan final fantasya.
on pikkaisen väsynyt olo. aijon levätä tämän päivän.
jee. huomenna pitäisi tulla rahaa. se olisi aika kiva. muistin että mulla on taas psykologi ensi viikon maanantaina. vai oliko se tiistai? no jompi kumpi päivä. pääsee sinne juttelemaan. kaikenlaista.
sitten kun käyn siellä niin ei tarvi taas kuukauteen mennä.
mun tekee mieli käydä joku päivä seppälässä. voisi vähän shoppailla. saa nähdä löydänkö jotain kivaa sieltä. en ole vähään aikaan käynyt siellä. haluaisin uusia alus vaatteita. voisi katsoa samalla jos löytyisi jotkut uudet housut.
jos ei löydy niin menen lahteen etsimään. pitäisi käydä tuolla sokoksessa myös. joku kerta. pitää ostaa niitä meikkejä taas. luomiväriä, ripsaria..huuli punaa tai huuli kiiltoa voisi ostaa myös.
sokoksessa on myös paljon kivoja korviksia. niitäkin voisi katsoa. haluaisin parit ostaa taas. olen alkanut kerätä taas korviksia.
puolenkuun pelit liikkeessä voisi myös käydä katsomassa noita manga kirjoja. jos vaikka löytyisi jotain luettavaa. ja sarjaa mitä alkaa kerätä. niistä mun tilaamista manga kirjoista ei ole vieläkään kuulunut mitään. mutta varmaan tulee tässä kuussa. ennemmin tai myöhemmin. aijon varmaan taas tilata tässä kuussa lisää mangaa ellen käy siellä puolenkuun pelit liikkeessä.
aijon tässä kuussa käydä siellä lahdessa joku päivä. joko yksin tai kaverin kanssa. pitää katsoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.