IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

lauantai :)Lauantai 10.01.2015 12:33

ihanaa kun voi nukkua pitkään :) heräsin jokin aikaa sitten ja söin kolmio voileivän ja teetä. eilenä tuli valvottua yhteentoista asti. katsoin eilenä muutaman jakson animea. sain melkein katsottua yhden sarjan loppuun. yksi jakso jäi katsomatta. eilenä saunottiin poikaystävän kanssa ja harrastettiin seksiä. teki hyvää. mun teki mieli ostaa taas siideriä ja lonkeroa. ostin vahingossa päärynä light juomaa yhden pullon. pitää käydä kaupassa ostamassa se tavallinen päärynä siideri. tai sitten tyydyn tohon minkä vahingossa ostin.
kyllä sen varmaan juo. ostin karpalo lonkeroa pari tölkkiä. ja metsä marja up ciderin. ostin sipsiä ja suklaatakin kaupasta.
nams. hyvät herkut :) kauppaan meni vaan 30 euroa. mun poikaystävä oli ihana ja osti mulle kasan suklaata. <3 fazerin hassel pähkinä suklaata,daimia ja twix patukan.
fiilis on hyvä tällä htekellä. huomenna alkaa sitten ne naisten vaivat. jee. saa nähdä millainen olo on alku viikosta. varmaan aika kamala.
mutta. kyllä mä selviän. jos tulee itkupotku raivarit niin tulee.
varaudun siihen. jee. salkkarit alkaa ensi viikolla. niitä on odotettu.
ja uusi päivä alkaa taas. ensi viikolla on sitten taas kuntosalia ja sähly ryhmäkin alkaa taas. tiistaina on sähly. miehet vastaan naiset. saa nähdä voitetaanko. mä aijon olla puolustaja.
siinä olen aika hyvä. me pelataan aina se puoli tuntia. ja sen jälkeen on heti ruoka. mun paras kaverikin on siinä sähly ryhmässä. peli kaveri. :) ihan kiva kun alkaa ensi viikolla noi ryhmät. on tekemistä.
ja onneksi näen kavereita joka päivä. mun piti eilenä maksaa ne pari laskua mutta. mä unohdin. heti ensi viikon maanantaina maksan ne laskut. ja tiistaina pesen pyykkiä. tällä viikolla en jaksanut. mä varmaan aijon olla ensi viikon viikonloppuna karissimossa. mun pitää olla välillä siellä aina viikonloppuna. nyt voisi olla. mun paras kaverikin on silloin viikonlopun karissimossa. voi sen kanssa viettää aikaa. aijon käydä ehkä koti pizzassa syömässä sinä viikonloppuna. en ole aikoihin käynyt koti pizzassa.
nyt voisi mennä. nams. eilenä meillä oli ruokana pita leipiä. siihen tuli salaattia,lihaa ja feta juustoa. oli hyvää. ja jaksoin syödä sen leivän. oli aika iso. mutta vatsa tuli täyteen.
ostin taas mikro ruokia. aijon tänään syödä niitä. ne on siinä mielessä hyviä koska ne vaan lämmitetään mikrossa. nopea ruoka. ja jotkut niistä on ihan hyviä valmis ruokia.
tulee maha täyteen. eilenä maistui ruoka. oli ihan hyviä ruokia eilenä. katsoo sitten taas ensi viikolla että maistuuko ruoka silloinkin. saa nähdä. jos ei maistu niin ei maistu. varaudun siihen.
mutta onneksi maanantain on kuntosali niin saa purettua vitutusta ja paineita. mitkä johtuu noista naisten vaivoista.
tänään aijon valvoa. varmaan kahteentoista asti koitan ainakin. alan juomaan tuossa illalla johonkin aikaan. juon taas sen verran ettei tule huonoa oloa tai krapulaa. huomenna voin olla aika väsynyt.
mutta onneksi huomenna voi vaan levätä. ja nukkua pitkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.