IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

paja ja kuntosali.Keskiviikko 11.02.2015 08:23

desucon lähestyy.... :) odotan innolla ^^ me mennään vasta lauantaina kaverin kanssa sinne. ja ehkä sunnuntainakin. jos jaksetaan.
katotaan eka miten toi lauantai päivä menee.
se olisi keskiviikko. viikon puoliväli. tänään on jonin verran ohjelmaa. on paja tunti. kuulin että tehdään jotain ystävänpäivä kortteja kai. sen näkee sitten. illalla sitten taas tunniksi kuntosalille. onnistuin eilenä telomaan mun varpaan. on vähän kipeä. osui vessan oveen.
en tajua miten onnsituin siinä. mutta pystyn onneksi kävelemään.
fiilis on hyvä tällä hetkellä. odotan innolla desuconia.
ja muutenkin olo tuntuu toi hyvältä tällä hetkellä. menkat on onneksi ohi ja olen taas oma itseni. pelattiin eilenä ählyä. oli taas miehet vastaan naiset. miehet voitti. me saatiin vaan 7 maalia. ja mä olin puolustaja. teki silti hyvää juosta pallon perässä sen puoli tuntia. syke nousi. kävin eilenä seppälässä ja mä löysin parit rintaliivit. pinkit ja vaaleansiniset. pinkit maksoi 12 euroa ja vaaleansiniset 5 euroa. oli tarjouksessa. nyt mulla on hyvät rintaliivit. aijon pärjätä niillä kesään asti ja kesällä ostan sitten taas uusia rintaliivejä. ja bikinit pitää myös silloin hankkia. nyt en aijo shoppailla enempää tässä kuussa. desucon reissuun menee jonkin verran rahaa.
sain eilenä pestyä pyykkiä. nyt ei tarvi viikkoon pestä.
sain taas eilenä yhden laskun. maksan sen vasta sitten kun tulee seuraavan kerran rahaa. mulle tulee vielä se sata euroa.
tänään voisi vähän siivota. ei sitten huomiselle tule kauheasti siivottavaa. huomenna on taas siivouspäivä.
toiminta tunti on myös huomenna. mun paras kaveri tulee myös siihen ryhmään nytten. ihan kiva. on ainakin seuraa.
tää viikko on mennyt tosi hitaasti. mutta kohta on viikonloppu :)
poikaystävää tulee vähän ikävä kun me ei nähdä nyt tänä viikonloppuna. näemme vasta seuraavan viikon viikonloppuna. mutta. onneksi on puhelin ja skype. ja me skypetetään aina joka päivä iltaisin. se lievittää vähän ikävää kun kuulee toisen äänen.
ruoka on edelleen maistunut. eilenä söin aika hyvin. pitää tänäänkin syödä niin jaksaa paja tunnilla ja kuntosalilla. mulla on taas vaate kriisi. en tiedä mitä laitan päälle. pitää alkaa kohta kaivamaan vaatekaappia. kyllä mä jotain löydän. tänään voisi vähän meikata ja laittaa jotkut kivat korvikset. ja hiukset ponihännällle.
olen sitten nätti. mä varmaan laitan ne mun uudet vaaleat farkut jalkaan. olen käyttänyt niitä vasta pari kertaa. enkä ole vielä pessyt niitä. mutta sitten kun pesen ne niin en aijo käyttää ollenkaan huuhtelu ainetta. myyjä sanoi ettei kannata laittaa sitä ettei väri kulu pois. onneksi sain pesuohjeet noille housuille. pitää sitten pestä ne jossain vaiheessa. mutta ei vielä. ne ei ole kamalan likaiset vielä.
en ole onneksi miettinyt kauheasti niitä uusia e-pillereitä. mä syön nyt niitä ja katson mitä tapahtuu. toivottavasti on hyvät.
kyllä se siitä. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.