IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

huomenna desuconiin! ^_^Perjantai 13.02.2015 08:24

ihanaa. huomenna todellakin desuconiin :) mennään vasta huomenna kaverin kanssa eikä vielä tänään. kun menen kylille tänään niin pitää nostaa tililtä rahaa. varmaan nostan jotin 90 euroa. pankki korttia en ota mukaan reissuun ettei se häviä. vaatteet olen päättänyt mitä laitan sinne. ollaan menossa syömään kaverin kanssa amarilloon ennen kun mennään desuconiin. otan mukaan mun yhen vanhan puhelimen missä on hyvä kamera niin voi ottaa kuvia ja videokuvaa. sen muisti pitää vaan tyhjentää että kuvat mahtuu ja ladata akku täyteen.
mulla on aika jännittynyt fiilis mutta onnellinen :)
eilenä oli vähän huono ilta. olin kaverin luona katsomassa lemmen viemää niin mulle meinasi iskeä taas se psykoottinen kohtaus.
lähdin kaverilta vähän aikaisemmin, menin omalle kämpille ja en pystynyt olla siellä niin menin alas ohjaajan luokse. menin istumaan ja koitin hengittää rauhallisesti. otin rauhottavan ja juttelin ohjaajan kanssa niitä näitä että olo alkaisi helpottaa. se sitten onneksi helpotti.
mulla on nyt ollut kaikenlaista niin se ei tullut yllätyksenä että kohtaus olisi tullut päälle. sain nukuttua hyvin viime yön ja nyt on parempi fiilis.
kerroin poikaystävälle skypessä siitä tilaanteesta. ja sanoin että kaikki on hyvin nyt kun sain rauhottavan. tänään on varmasti vähän parempi päivä. tänään on ohjelmassa naisten ryhmä aamulla ja menen kaverin kanssa päivällä pajalle kuluttamaan aikaa. käyn varmaan sen jälkeen kaupassa. illalla kaveri on tulossa mun luokse katsomaan lemmen viemää. skypetän poikaystävän kanssa, ja menen parhaan kaverin luokse illalla katsomaan telkkua.
tänään täytyy todellakin syödä suklaata. ja sitä mulla on jonkin verran. lauantaina katsotaan sitten kaverin kanssa että jaksetaanko mennä vielä sunnuntaina desuconiin. jos ei mennä niin poikaystävä lupasi tulla käymään mun luona sunnuntaina. sen näkee sitten.
animea aijon katsoa tänään kun tulen pajalta. juon sitten teetä samalla. tästä on tulossa ihan mukava päivä :) ja huomenna on vielä kivempi päivä ^_^ viikonloppu menee varmaan aika äkkiä. mutta ei se haittaa. pää asia että on mukavaa :)
suunniteltiin kavereiden kanssa että tehdään shoppailu reissu lahteen. kierretään kaikki liikkeet ja käydään syömässä.
meillä on sitten koko päivä aikaa. vielä ei tiedetä etä mikä viikonloppu mennään. pitää suunnitella. mua himottaisi ostaa taas uudet kengät. ja ehkä laukku. sen näkee sitten mitä löytyy.
aijon ostaa kaupasta limsaa tänään. mun tekee mieli fantaa.
pitää ostaa. sipsiä mun ei tee mieli. suklaata taas tekee mieli.
ruoka ja syöminen on mennyt edelleen hyvin :) toivon että ei tule pahasti takapakkia sitten myöhemmin tuosta syömisestä. toivon että nyt tää jatkuisi pitkään. mutta jos ruoka ei sitten maistu jossain vaiheessa niin ei maistu. mutta nyt on hyvä kausi päällä. paitsi että se kohtaus meinasi tulla päälle. mutta. nyt kaikki on taas hyvin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.