IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hyvin meni desucon reissu ^^Sunnuntai 15.02.2015 08:24

hyvin meni eilinen desucon reissu :) tuli ostettua kaikkea krääsää. ostin pari desucon t-paitaa, pinkki ja sininen, desucon kangas kassi, pari anime avaimen perää, chobits posti kortin..kaikki rahat melkein meni. otin paljon kuvia sieltä ja video kuvaa. vitsit oli ihan mahtavaa.
ensi vuonna uudestaan :) käytiin ennen sitä amarillossa syömässä. ruoat maksoi sen 15 euroa. oli kallista mutta hyvät ruoat. käytiin desuconin jälkeen kahvilla ja teellä. syötiin leivät että jaksettaisiin taas liikkua. otin paljon kuvia noista anime hahmoista. en bongannut Alucardia :( vitsit jos oisin nähnyt sen niin olisin ollut onnellinen. mutta muita hellsing animehahmoja bongasin ja otin kuvia niistä.
kysyin aina joltain cosplay hahmolta että saanko ottaa kuvan? ne oli ihan innoissaan kun otti kuvia. koko ajan otin melkein kuvia sieltä :D akku ei onneksi loppunut heti puhelimesta. aijon laittaa tänne irciin myöhemmin pari kuvaa siitä reissusta. kun kerkeän.
kyllä eilen illalla nukutti. nukahdin saman tien kun pääsin sänkyyn. join äsken ison kupin kahvia. olen ihan hereillä. poikaystävä lupasi tulla tänään käymään :) <3 ihan kiva. sitten sen jälkeen me ei nähdä pariin viikkoon koska se on lähdössä ensi viikon viikonloppuna reissuun. katsotaan taas varmaan leffaa, syödään jotain mässyä. ja tietysti harrastetaan seksiä. tulee kyllä ikävä mutta onneksi on puhelin ja skype :) voi ottaa video puheluita. niin näkee toisen. ostin poikaytävällekkin tuliaisia deuconista. semmoisen anime hahmo avaimen perän. pitää laittaa se mun avaimen perä tohon mun laukkuun roikkumaan. on sitten hieno.
syöminen ei eilenä ahdistanut yhtään. tein niin että söin vatsan täyteen. söin puolet siitä amarillon annoksesta. se oli hampurilais ateria. pitää joskus taas käydä amarillossa syömässä.
käytiin desuconin jälkeen käymässä puolenkuun pelit liikkeessä. ei vitsit siellä oli supermario kahvikuppi. mä olisin niin halunnut sen. maksoi kivat 15 euroa. harmikun rahat oli sillä hetkellä vähissä.
pitää käydä se ostamassa jossain vaiheessa. menin vielä eilen illalla parhaan kaverin luokse. katsottiin kingi ohjelmaa. se oli aika hauska.
menin nukkumaan eilenä jotain kymmenen aikaa.
mutta. nyt on kyllä hyvä fiilis :) oli niin siistiä päästä desuconiin. en ikinä unohda sitä. ensi vuonna uudestaan. sovittiin kaverin kanssa että seuraavalla kerralla käydään siellä kahtena päivänä.
kyllä vuosi menee taas äkkiä ^^ tiedän mitä silloin laitan päälle sinne. sen mun hello kitty aamuakin ja totoro laukun. pakko laittaa.
huomenna alkaa taas uusi viikko. ja huomenna taas kuntosalille. ihan kiva mennä. poikaystävän kanssa käydää kaupassa tänään niin huomenna ei tarvi mennä. aijon ostaa limsaa kaupasta. tekee mieli fantaa. suklaatakin pitää vähän syödä. herkuttelen vielä hieman tänään. sitten teen taas niin että herkuttelen seuraavan kerran seuraavana viikonloppuna. olen menossa kotiin seuraavan viikon viikonloppuna :) mun velikin tulee silloin kotiin niin näkee sitäkin.
ihan kiva mennä kotiin. pääsee saunaan <3 pitää ostaa joku sauna juoma. varmaan limsaa. alkoholia en ajatellut juoda.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.