IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

sähly iltapäivällä.Tiistai 24.02.2015 08:31

mulla on jotenkin outo olo. ja mä taas kuvittelen kaikenlaista. eilenä tuli taas itkettyä illalla. tunteet oli pinnassa. en tarvinut onneksi rauhottavaa. juttelin ohjaajan kanssa. ilta lääkkeet pisti väsyttämään niin nukuin viime yön hyvin. ehkä tänään on parempi päivä. toivon ainakin. musta vähän tuntuu että nää olo tilat voi johtua noista uusista pillereistä. en tiedä. jos itken tänään taas niin itken. ainakin se helpottaa mun olo tilaa. ainakaan ei ole kireää oloa.
olin eilenä kuntosalilla. olin siellä jotain 45 minuuttia. oli hyvä treeni.
hiki tuli ainakin. huomenna taas jälleen salille illalla. huomenna ollaan menossa sinne leffaan päivällä. on varmaan hauska leffa.
sen niminen kuin luokka kokous. poikaystävä ilmoitti mulle eilenä että se on tulossa mun luokse viikonloppuna ja on yötä. olin yllättynyt.
tää on kolmas kerta kun se on mun luona yötä. se ottaa sen uuden kannettavan mukaan niin se pelaa sillä. ihan kiva että on yötä. vähän vaihtelua. ilmoitin jo ohjaajille siitä että on tulossa yöksi.
tänään on ohjelmassa sähly iltapäivällä. miehet vastaan naiset. toivottavasti voitetaan. viimeksi voitettiin. paras kaverikin on tulossa myös pelaamaan. pitää katsoa tänään aamulla taas lemmen viemää uusinta. eilenä en nähnyt. pyykkiä pitää myös pestä tänään. sitten ei tarvi viikkoon pestä. pesen tuossa päivällä kun kone on vapaa. aamulla on aina ruuhkaa. pitäisi käydä seppäässä katsomassa että löytyisikö sieltä joku kiva paita tonne kaverin bileisiin. mulla on varaa ostaa semmoinen. pitää varmaan ensi viikolla käydä katsomassa. jos vaikka löytysi. ensi viikolla tuleekin taas rahaa. loppu viikosta. pystyy ostamaan siideri ja lonkero juomat.
pitää kysyä poikaystävältä että haluaako sekin tulla niihin bileisiin.
se on aina välillä ollut. eilenä mun ala hammas tuntui oudolta mutta nyt se ei enää onneksi tunnu. pelästyin vähän. luulin että juodun menemään hammaslääkäriin sen takia. ruoka on maistunut edelleen. mikä on hyvä juttu. saa nähdä mitä meillä on tänään ruoakana. kaveri tulee taas mun luo illalla katsomaan lemmen viemää. juodaan teetä samalla. onneksi tänään on se sähly niin pääsee purkamaan paineita. syke nousee ja tulee hyvä olo sen jälkeen. koitan ajatella taas positiivisesti. tsätä on varmaan tulossa ihan hyvä päivä. toivon vaan ettei illalla tule sitä huonoa oloa taas.
mutta jos tulee niin tulee. varaudun siihen. en ole onneksi joutunut syömään rauhottavia. iltalääkkeet on hyvät kun ne pistää väsyttämään illalla. ja tulee rento olo. meinasin nukahtaa taas kaverin sohvalle eilenä. menin nukkumaan yhdeksän aikaan. kun pääsin sänkyyn niin nukahdin saman tien. onneksi mulla ei ole nukkumisessa onglemia. nukun aina hyvin joka yö. jaksaa sitten seuraavan päivän. kohta pitää ottaa aamulääkkeet. en joudu vielä hakemaan lisää lääkkeitä tällä viikolla. mutta varmaan ensi viikolla joudun hakemaan. psykologi on alku viikosta niin sille pitää taas sanoa että uusii noi lääke reseptit. saa sitten taas lääkkeitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.