IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

700 grammaa.Tiistai 03.03.2015 08:23

tiistai. mulla on kiva aamu taas. kymmeneltä mulla on psykologi, tulen sen jälkeen takaisin karissimoon, syön äkkiä ja sitten taas reissu verikokeisiin. saapahan liikuntaa samalla. sählyä ei ole tänään. se on peruttu. ei ole ohjaajia tarpeeksi niin sen takia.
eilenä mulla oli kiukkuinen olo. mutta onneksi oli eilenä kuntosali niin tuli hyvä olo sen jälkeen. sai purettua paineita.
eilenä katsoin school rumble animea muutaman jakson.
katon varmaan myös tänään. mä olen miettinyt että pitäisikö ostaa uusi kahvin keitin. tokmanni on tuossa ihan vieressä niin voisi vähän käydä katsomassa. minkä hintaisia on. toi vanha kahvin keitin on elämänsä jo nähnyt. eikä se keitä enää kuumaa kahvia.
fiilis on ihan jees tällä hetkellä. selviän kyllä tuosta aamu päivästä. sitten kun olen käynyt psykologilla ja verikokeissa niin ei tarvi taas kuukauteen mennä. mutta ai niin mulla on se hoito neuvottelu vielä tässä kuussa. se menee varmasi ihan hyvin. mutta. nyt en mieti sitä.
eilenä oli punnitus. mä olin laihtunut. 700 grammaa. olin että jee.
yleensä se on aina näyttänyt saman painon. olen tyytyväinen. painan nyt 52,5 kg. kun käyn salilla koko kevään ajan niin mulla on hyvä bikini vartalo kesällä. musta tuntuu että nyt kun en ole juonut muutamaan viikkoon niin paino tippunut en takia. tai sitten olen hikoillut salilla. huomenna on vauhdikas päivä. on kokki ryhmä aamulla. paja päivällä ja kuntosali illalla. onneksi mun kaveri on mukana noissa ryhmissä. ei tule tylsää. on juttu kaveri.
en näe lemmen viemää uusintaa tänään. mutta tänään illalla näen onneksi. kaveri on tulossa mun luokse taas katsomaan.
olen syönyt hyvin. ruoka on maistunut. pitää taas syödä hyvin kun pitää lähteä niihin verikokeisiin. jaksaa kävellä sen yhen mäen ylös.
ainakin tulee liikuntaa. koitan ajatella positiivisesti.
siellä on kiva loska keli. onneksi mulla on hyvät talvi kengät. millä kävellä. rahaa tulee taas huomenna. ja perjantaina :) jee.
kävin eilenä seppälässä mutta en mä löytänyt mitään sieltä. oli siellä yhet kivat rintaliivit mutta päätin etten nyt osta. pitää kaivaa kaapista jotain niihin bileisiin. enköhän mä löydä jonkun paidan.
vaaleat farkut laitan jalkaan sinne. pitää vähän meikata ja laittaa korvikset. oon sitten nätti niissä bileissä.
pitäisi pestä pyykkiä taas tänään. pesen sitten kun tulen verikokeista. hyvin on koko ilta päivä aikaa. pesen samalla lakanat. sitten niitä ei tarvi pestä viikkoon. saa nähdä mitä meillä on ruoakana tänään. toivottavasti jotain hyvää. jaksaa sitten syödä.
lähden jo puoli kymmeneltä kävelemään sinne psykologille.
sinne on noin 10 minuutin kävely matka. ei onneksi pitkä.
saa raitista ilmaa tänään ainakin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.