IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

bileet lähestyy :)Torstai 05.03.2015 08:26

tänään on taas siivous päivä. alan siivoamaan kun olen kirjoittanut tämän blogin. eilenä oli vauhdikas päivä. selvisin. tuli hyvää pizzaa kokki ryhmässä. paja tunnilla paistettiin lettuja ja vohveleita. tuli ihan hyvää. illalla oli kuntosali. oli ihan semmoinen olo ettei jaksaisi mennä mutta menin silti. koitin ajatella positiivisesti.
tänään on toiminta tunti ilta päivällä. muuta ei sitten ole. vähän rennompi päivä. animea voisi katsoa taas tänään. kun on aikaa. eilenä en katsonut. fiilis on muutenkin hyvä tällä hetkellä. odotan innolla lauantaita. olen syönyt ihan hyvin. ruoka on maistunut. nyt ei ole onneksi kamalan kireää oloa. varmaan toi kuntosali auttoi eilenä.
tänään pitää katsoa lemmen viemää uusinta aamulla. eilenä en nähnyt.
huomenna pitää käydä pankki automaatilla. pitää nostaa juoma rahat ja bussi rahat. huomenna tulee taas lisää rahaa. jee.
pitää maksaa tänään tai huomenna netti lasku.
saa sen pois alta. poikaystävä on tulossa myös ehkä sinne bileisiin. sen näkee sitten. animea mitä aijon katsoa tänään on school rumblea.
vielä on monta jaksoa ja kautta katsomatta. ainakin on katsottavaa.
aika kuluu aina nopeammin kun katsoo animea. sen olen huomannut.
menen taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. ja juomaan teetä. skypetän poikaystävän kanssa sen jälkeen. eilenä en kerennyt kauheasti juttelemaan poikaystävän kanssa koska olin illalla kuntosalilla. mutta tänään pystyy juttelemaan vähän kauemmin. tänään aijon varmaan käydä apteekissa. pitää hakea leponexia. alkaa kohta loppumaan. kaupassa kävin eilenä. tänään ei tarvi käydä kaupassa. pitäisi käydä tokmannilla katsomassa sitä uutta kahvin keitintä. käyn ensi viikolla vaikka katsomassa. hyvä että toi tokmanni on ihan vieressä. ei ole kamalan pitkä matka.
alle kilometri. ai niin mun pitää edelleen kaivaa sitä vaate kaappia että löydän vaatteet lauantaiksi. teen sen joko tänään tai vasta huomenna. sitten kun motivaatio iskee. mun keittiö on ihan sotkuinen. aijon varmaan aloittaa siitä siivouksen. musta alkaa tuntua että nää uudet e-pillerit on varmaan hyvät. nyt tällä hetkellä ei ole mitään itkuisuutta tai ahdistusta. eikä kireää oloa. mielikuvituskaan ei laukkaa. ihme on tapahtunut !
olen iloinen. hyvä fiilis :) pitää laittaa musaa soimaan kun alkaa siivoamaan. tunnelma musiikkia :D siivous menee vähän nopeammin. sitten ei tarvi taas viikkoon siivota.
huomenna on jo perjantai :) pääsee syömään taas suklaata.
herkku päivä. mulla on yksi laku pussikin syömättä. voisi niitäkin syödä vaikka. mulla on myös limsaakin. pieni fanta pullo.
voisi sitäkin juoda. viikonlopun kunniaksi :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.