IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

bileet! :)Lauantai 07.03.2015 11:20

bileet on tänään :) poikaystäväkin lähtee sinne. haetaan illalla mun kaverit karissimosta, mennään kauppaan hakemaan juomat, ja suunta kohti lahtea. on varmasti tulossa mukava ilta. annan poikaystävälle vähän bensa rahaa. fiilis on hyvä tällä hetkellä.
odotan innolla iltaa. aijon ostaa lonkeroa ja siiderä. kiva taas juoda. en ole juonut kuukauteen. nyt on hyvä taas juoda.
eilenä oli tullut rahaa. onneksi. pärjää taas tämän kuukauden.
eilenä käytiin naisten ryhmässä mega myynti arenalla. en löytänyt mitään kivaa. aina ei voi löytää. no, ensi kuussa tyttöjen kanssa lahteen shoppailemaan. silloin varmasti löytää jotain kivaa.
eilinen päivä meni ihan kivasti. aika vaan meni hitaasti kun odotti että poikaystävä tulee hakemaan. olen syönyt hyvin. ruoka on maistunut.
koitan tänäänkin syödä hyvin. en aijo juoda tyhjään vatsaan.
syön ennen kun alan juomaan. katsoin eilenä animea. school rumblea pari jaksoa. tuossa illalla. käytiin eilenä lidlissä. ostin laku pussin ja yhtä suklaata. se suklaa ei maistunut miltään. olin pettynyt. en aijo ostaa sitä toista kertaa. laku oli hyviä mitä ostin. en ole aikoihin syönyt lakua. yli viikon päästä meillä on se himos reissu. ollaan yksi yö siellä.
nukutaan mökeissä. saunotaan, syödään, ulkoillaan..onneksi mun kaverit on mukana. ei tarvi olla yksin. nukutaan varmaan samassa mökissä. mulla on se hoito neuvottelukin tässä kuussa. oli vissiin 25 päivä. tapaan lääkärin ja psykologin. ohjaaja tulee sinne mukaan myös. mutta. en nyt mieti sitä. keskityn nyt tähän hetkeen.
nää e-pillerit on alkanu vaikuttaa. nää on vissiin hyvät. naisten vaivat alkaa huomenna. mulla ei ole kireää oloa, ei itketä, ei kiukuta..itse asiassa aika hyvä olo tällä hetkellä. noi pillerit näköjään toimii. hyvä juttu :) olen tyytyväinen. kannatti vaihtaa.
eka olin niistä epävarma. niiden hinta saisi olla halvempi. lomne kuukauden annos maksaa sen 40 euroa. kallista. mutta. täytyy syödä niitä. aloitin syömään e-pillereitä 16 vuotiaana.
seksiä aloitin harrastamaan 20 vuotiaana. mä ja poikaystävä ollaan kohta oltu 5 vuotta yhdessä. tuntuu ihan siltä että oltaisiin vasta alettu seurustelemaan. meijän pari suhde on hyvä. ei mitään ongelmia. olen tosi onnellinen. ihanaa. kohta on taas kesä. pääsee moottoripyörän kyytiin taas. suunniteltiin poikaystävän kanssa että kesällä tehdään moottoripyörä reissu. mennään käymään ainakin yhdessä leipomo liikkeessä. pitää ostaa jotain hyvää sitten sieltä :)
mun pitäisi hankkia toi moottoripyörä takki. mulla on rahaa siihen. pitää joko tilata netistä tai mennä johonkin liikkeeseen.
pitää vähän kysellä poikaystävältä mistä sen hankkisi.
no. jostain :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.