IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

bileistä selvitty. :)Sunnuntai 08.03.2015 13:46

tultiin juuri tyttöjen kanssa kotiin karissimoon. oli kivat bileet. siinä tuli juotua ja valvottua kolmeen asti yöllä. syötiin sipsii, kuunneltiin musiikkia, oli tieto visa, juteltiin, naurettiin..mahtava ilta. kesä kuun alussa pidetään taas pippalot. sama porukka taas :) niitä odotellessa. saatiin kaverilta ruusut naisten päivän kunniaksi. ei ole onneksi krapulaa. vähän väsyttää. mutta nyt voi levätä onneksi.
mulla oli kiva pään särky ennen kun menin nukkumaan. onneksi kaverilla oli särkylääkettä mukana niin otin yhden tabletin. se auttoi onneksi. join vaan lonkeroa ja siideriä. mulle tarjottiin salmaria mutta en onneksi juonut sitä. mulla on huonoja kokemuksia siitä.
nukuin tänää kymmeneen asti. tultiin bussilla takaisin tyttöjen kanssa.
poikaystävä oli eilenä bileissä yhdeksään asti. se ei jäänyt yöksi.
skypetellään taas tänään illalla niin kerron miten meni loppu ilta.
nyt voi ottaa onneki rennosti. ajattelin katsoa animea tänään. school rumblea varmaan katson. huomenna alkaa taas arki. on kutosali illalla taas. käyn varmaan kaupassa huomenna päivällä.
saa samalla lenkkeiltyä. animeakin varmaan katson huomenna. pitää maksaa laskujakin. rahaa tuli viime perjantaina.
juomiin meni noin 16 euroa. annoin poikaystävälle bensa rahaakin. koska se oli kuski. oli ihan mukavaa olla poikaystävän luona viikonloppuna. :) mukava viikonloppu kyllä oli. pääsi viettämään rakkaiden ystävien kanssa aikaa. kohta on ruoka. kahdelta. saa nähdä mitä on ruokana. alkaa olla jo nälkä taas.
tulipahan herkuteltua viikonloppuna. nyt en taas herkuttele viikkoon.
aijon alkaa taas liikkumaan viikolla ja käydä salilla. syön normaalia ruokaa taas viikolla. sitten kun on taas viikonloppu niin voi herkutella. varmaan syön taas suklaata. olen varmaan nyt seuraavan viikon viikonlopun karissimossa. pitää kysyä poikaystävältä haluaako se tulla silloin mun luokse yöksi.
tänään tulee taas tähdet tähdet. menen taas illalla parhaan kaverin luokse katsomaan. viimeksi näin vaan puolet koska nukahdin.
varmaan käy tänäänkin sama juttu. kun ottaa ilta lääkkeet niin pistää väsyttämään. jos mua alkaa nukuttamaan niin menen nukkumaan. jaksaa sitten taas huomenna. en nähnyt viime perjantaina salkkareita. huomenna pitää taas katsoa.
ja lemmen viemää uusinta pitää myös katsoa aamulla. näin vaan perjantaina puolet. teetä pitää juoda tänään. tuossa ruoan jälkeen voisi keittää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.