IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään lenkille :)Sunnuntai 15.03.2015 08:47

viikonloppu on mennyt yllättävän mukavasti :) eilenä poikaystävä kävi kylässä. se tuli moottoripyörällä. käytiin kaupassa. oli kiva taas olla sen kyydissä. ostettiin kaupasta vähän juotavaa ja jäätelöä.
poikaystävä otti mukaan yhden muumi dvdn. muumit ja aika kone. katsottiin se. vähän nauratti kun niiden muumi hahmojen ilmeet oli hyvät ja mitä ne välillä sanoi. harrastettiin myös seksiä. vähän liikuntaa. oli mukavaa. :) valvoin eilenä yhdeksään asti. heräsin äsken ja join ison kupin mustaa kahvia. aijon mennä tänään lenkille ruoan jälkeen. saa vähän raitista ilmaa ja samalla tulee ulkoiltua.
ehkä katson animea tänään. tänään kun skypetellään poikaystävän kanssa niin lähetän tuon mun ircin profiili kuvan. varmasti tykkää ;)
mulla on kiva tiski vuori. tiskaan jossain vaiheessa kun jaksan.
ensi viikon tiistaina ollaan menossa tuonne himos reissuun. ollaan yksi yö. tulee varmasti mukava reissu. onneksi mun kaverit lähtee mukaan niin on seuraa. se on luvannut tosi hyvät ilmat silloin. ulkoillaan paljon,saunotaan,syödään.. kuulostaa tosi hyvältä :) aijon nauttia siitä reissusta. ollaan yksi yö. nukutaan mökeissä.
keskiviikkona en varmaan mene salille kun me tullaan silloin illalla takaisin. huomenna menen kuntosalille. kaverin kanssa. mukavaa :)
tänään tulee taas tähdet tähdet. pitää katsoa. menen taas parhaan kaverin luokse illalla katsomaan. tykkään kovasti siitä ohjelmasta. viime kausi oli hyvä ja se oli hyvä että jari sillanpää voitti. se oli paras. nyt toivon että tämän kauden voittaa mira.
kuulin että viikon päästä muka pitäisi tulla taka talvi. en tykkää yhtään toivottavasti ei tule. aurinko saisi vaan paistaa.
kyllä se kesä tulee onneksi. odotan innolla. juttelin äidin kanssa eilenä puhelimessa. kyseltiin kuulumisia. soitellaan taas tänään.
mulla on tosi hyvä fiilis tällä hetkellä. odotan sitä himos reissua.
ja kiva mennä tänään lenkille kun on noin upea ilma. aijon samalla kuunnella musiikkia. aijon nauttia tästä päivästä.
kun kävi seppälässä viimeksi niin siellä oli semmoiset ihanat pinkit housut. mun tekisi niin mieli ostaa ne. ostan ne ehkä. pitää sovittaa niitä myös että onko ne hyvät. ne maksoi jotain vähän yli 20 euroa.
ihanaa kun kevät vaatteita on tullut jo myyntiin. ja innolla odotan kesä vaatteita. silloin pitää ehdottomasti shoppailla.
onneksi tässä kuussa mulle tulee vielä vähän yli sata euroa. niin saa maksettua sen yhden ison laskun mikä on melkein sata euroa.
sitten kun sen on saanut maksettua niin tilille jää vielä kiva summa. shoppailu rahaa. en tosiaan aijo tuhlata kaikkea. raha summa minkä aijon käyttää seuraavan kerran shoppailuun on vähän yli sata euroa. silloin kun mennään kavereiden kanssa lahteen ensi kuussa.
odotan innolla :) tosiaan. animea aijon katsoa tänään. school rumblea. mulla on vielä paljon katsottavaa. en ole edes saanut vielä katsottua ekaa kautta loppuun. ja sen jälkeen on vielä pari kautta mitkä pitää katsoa. ainakaan katsominen ei lopu kesken.
kohta pitää mennä aamupalalle. alkaa olla nälkä. ja pitää ottaa aamulääkkeet. eilenä huomasin etten ollut muistanut ottaa aamulääkkeitä. no onneksi se ei ole vaarallista. välillä unohtuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.