IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kana hampurilainen :PSunnuntai 22.03.2015 11:25

on ollut mukava viikonloppu :) ihanaa kun on voinut nukkua pitkään. heräsin hetki sitten. eilenä katselin vähän animea. school rumblea. katsoin muutaman jakson. ja vähän yama no susumea.
eielnä jaksoin valvoa vaan puoli kymmeneen asti. lääkkeet pisti väsyttämään. tänään näkee taas parasta kaveria. olen menossa illalla taas sen luokse. katsotaan tähdet tähdet ohjelma. harmi kun mira tippui viimeksi. saa nähdä kuka tippuu tänään.
nyt on tullut taas herkuteltua viikonloppuna. en syö enää mitään hyvää enää. paitsi vielä mulla on syömättä toi kana hampurilainen. sen yön vielä ja sitten ei enempää. onneksi huomenna on liikuntaa taas. pitää käydä kylillä asioilla ja kuntosali illalla.
pankissa pitää käydä huomenna. olo on ihan hyvä tällä hetkellä.
ensi viikko menee varmasti mukavasti. uskon ainakin. muuten rento viikko paitsi hoito neuvottelu on keskiviikkona.
jotenkin mulla on semmoinen tunne että kohta on taas punnitus.
saa nähdä mihin suuntaan paino on mennyt. toivon että olisi pysynyt samana. apteekkiin ei vielä tarvi mennä. mulla on vielä kivasti lääkkeitä jäljellä. pitää sanoa sitten sille lääkärille että uusii leponexin ja masennus lääke reseptit. saa sitten taas noita lääkkeitä.
saa nähdä mitä tapahtuu tulevaisuudessa. menenkö jonnekkin työ harjoitteluun, kurssille..en vielä tiedä. sen näkee sitten.
voisi taas kokeilla noita. katsoo miten jaksaa. ja jos ei jaksa niin ei jaksa. ainakin tuli kokeiltua. elän nyt päivän kerrallaan.
ihanaa. kohta on kesä. odotan innolla. on varmasti tulossa mahtava kesä. vietän kavereiden ja poikaystävän kanssa aikaa. käyn kotona perheeni luona..tehdään varmasti taas noita retkiä kesällä.
saa nähdä minne mennään. toivottavasti johonkin kivaan paikkaan.
mun tavoite on tänä kesänä että menen uimaan. en uinut viime kesänä. pitää hankkia vaan noi uudet bikinit. sitten uimaan.
kesällä pitää syödä paljon jätskiä. pakastin vaan täyteen.
mulla on tällä hetkellä mun omassa pakastimessa vähän jätskiä. tuli ostettua kun poikaystävä kävi kylässä.
kohta varmaan voisi syödä ssen kana hampurilaisen. alkaa olla kohta taas nälkä. hyvä aamupala. illalla ajattelin syödä vähän puuroa. tekee sitäkin taas mieli. illalla menen ajoissa taas nukkumaan. varmaan tuossa yhdeksän aikaan. herään sitten huomenna taas ajoissa. kahvin keittoa ja blogin kirjoittamista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.