IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

maanantai :)Maanantai 23.03.2015 08:12

se olisi taas maanantai. oli mukava viikonloppu poikaystävän luona :)
en juonut yhtään alkoholia viikonloppuna. nyt en ole juonut yli kahteen viikkoon. pystyn kyllä olemaan juomatta. viikonloppuna tuli vaan juotua kivennäisvettä ja limsaa. aijon pysyä sillä linjalla. ja mä säästän aika kivasti rahaa kun se ei mene alkoholiin. haluan elää terveellistä elämää. tänään mun pitää mennä iltapäivällä pankkiin puhumaan raha asioista. mulla on kolmelta aika sinne. kerkeän hyvin tulla takaisin ennen ruokaa. keskustaan kävelee 15 minuutissa.
tulee samalla lenkkeiltyä noin puolen tunnin lenkki. illalla sitten taas kaverin kanssa kuntosalille. ihan kiva mennä :)
saa liikuntaa tänään. muutenkin fiilis on hyvä tällä hetkellä. tästä on varmasti tulossa ihan kiva viikko. on jonkin verran ohjelmaa taas.
tänään pitää taas jakaa lääkkeet dosettiin. ja pitää samalla katsoa että tarviiko hakea mitään lääkettä apteekista.
käytiin poikaystävän kanssa kaupassa eilenä. nyt tänään ei tarvi mennä. kävelen vaan pankkiin ja takaisin.
kerkeän olla naisten ompelu ryhmässä tänään ja mun pitää lähteä heti sen jälkeen sinne pankkiin. tänään näkee taas salkkarit. ja uusi päivä.
pitää katsoa. menen parhaan kaverin luokse katsomaan. tänään voisi katsoa toi lemmen viemää uusinta. mikä alkaa klo kymmenen. näin vaan perjantaina puolet siitä. juttelin eilenä äidin kanssa puhelimessa. kyseltiin kuulumisia. sanoin sille että ihan hyvin menee tällä hetkellä. eilenä illalla menin vielä parhaan kaverin luokse ja katsottiin tähdet tähdet. nyt mulla ei oikeen ole ketään suosikkia siellä. no. saa nähdä kuka voittaa. aijon katsoa silti ohjelman kokonaan. ihan viihdyttävä. huomenna on taas pitkästä aikaan sähly.
viimeksi meillä ei ollut koska oli se reissu. miehet vastaan naiset taas varmaan. yritetään voittaa. olen taas puolustaja kentällä.
yli huomenna hoito neuvottelu. se menee varmasti hyvin. mulla on aina hoito neuvottelut kaksi kertaa vuodessa. lääkäri katsoo mun voinnin. varmaan jutellaan eniten tuosta syömishäiriöstä.
nyt voin sanoa että syöminen on mennyt hyvin eikä mun paino ole tippunut. syöminen ja ruokailu ei ole ahdistanut.
ja sitten varmaan puhutaan tästä skitsofreniasta. miten olen tullut sen sairauksen kanssa nyt toimeen, e-pillereiden vaihdosta varmaan puhutaan...millaiset on mun kuukautiset.
se keskustelu varmaan kestää noin sen tunnin. se menee varmasti äkkiä kun jutellaan näistä kaikista aiheista.
tällä viikolla joudun täyttelemään taas kelan papereita. onneksi ohjaaja neuvoo mua että mitä mun pitää kirjoittaa siihen paperiin.
täytyy tehdä se että saa sitten taas sitä rahaa.
mun pitäisi käydä tokmannilla. katsomassa löytyisikö sieltä jotain ostettavaa. seillä olisi se klikkaa mua toinen kausi dvd. maksaa vaan 20 euroa. sen voisi joskus ostaa sieltä.
ja ripsiväri pitäisi myös ostaa. koitan käydä joku päivä tällä viikolla siellä. se on tokmanni on ihan tuossa vieressä. ei ole pitkä matka sinne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.