IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hoito neuvottelu.Keskiviikko 25.03.2015 08:35

tänään on se hoito neuvottelu. yhdeltä. vähän jännittää mutta hyvin se menee. sitten ei ole tuon jälkeen vähään aikaan sitä. se on yhdeltä.
eilenä oli ihan mukava päivä. rento. makoilin sohvalla ja katselin liv kanavaa. en oikeen jaksanut olla kauheasti koneella.
mulla oli eilenä vatsa kipeä illalla. en tiedä mistä se oikeen tuli. mutta nyt se on paljon parempi. ei ole enää kipeä.
illalla kuntosalille jälleen. kaverin kanssa mennään. ihan kiva mennä taas salille. fiilis on hyvä tällä hetkellä. olen positiivinen.
tästä on tulossa ihan mukava päivä. uskon ainakin. en jaksanut eilenä katsoa animea ja en jaksanut pestä pyykkiä. pesen varmaan sitten huomenna pyykkiä. raha asiat on hyvässä kunnossa. siinä ei ole ongelmaa. eilenä oli se sähly. hävittiin jätkille. mä tein jopa yhden maalin. yllättäen. me naiset saatiin vaan 8 maalia. miehet taas 13 maalia. mutta. tulipahan liikuntaa samalla.
mulla on taas vaate kriisi. en oikeen vielä tiedä että mitä laitan päälle sinne hoito neuvotteluun. no tässä on koko aamu aikaa miettiä. korko kengät aijon laittaa. pitää vähän meikata.
kohta pitää mennä aamupalalle. join äsken taas ison kupin kahvia.
nyt olen pirteä. eilenä salkkarit jäi taas jännään kohtaan. pitää taas tänään katsoa. eilenä katsottiin kaverin kanssa lemmen viemää illalla. sekin jäi jännään kohtaan lopussa. pitää katsoa taas huomenna aamulla uusinta. tänään en näe sitä koska olen kuntosalilla illalla. huomenna pitää käydä kaupassa.
samalla voisi käydä siellä kulta sepän liikkeessä katsomassa niitä uusia korviksia. seppälässä voisi myös käydä. on sitten vähän tekemistä huomenna. huomenna pitää taas siivota. on siivous päivä.
ja toiminta tunti on taas huomenna. saa nähdä mitä tehdään.
en vielä tiedä että mitä tekisin viikonloppuna. no. sen näkee sitten.
ehkä olen menossa taas poikaystävän luokse.
mun jalat on vähän kipeät. varmaan johtuu tuosta sählyn pelaamisesta. mutta. tänään pääsee vähän venyttelemään niitä kuntosalilla. meinasin eilenä syödä jätskiä mutta en sitten pystynytkään syömään. tuli taas vähän neuroottinen olo. välillä tää syömishäiriö on tämmöistä. mutta. olen tottunut.
tänään koitan syödä taas hyvin. tavoite on saada vatsa täyteen niin jaksaa. varmaan puhutaan tuosta syömishäiriöstä siinä hoito neuvottelussa. tiedän mitä aijon sanoa siellä.
onneksi mun oma ohjaaja lähtee mukaan sinne. tueksi.
ja sekin kertoo millainen tilanne mulla on tällä hetkellä.
se keskustelu kestää varmaan sen tunnin. mutta se menee varmasti äkkiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.