IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

siivoamista.Torstai 26.03.2015 08:28

eilinen hoito neuvottelu meni ihan hyvin. juteltiin mun voinnista.
mikä se on tällä hetkellä. puhuttiin ahdistuksesta, neuroottisuudesta, rajuista menkoista, psykoottisista kohtauksista, syömisestä, syömishäiriöstä, painosta..kavereista, harrastuksista.
päätettiin etten vielä tässä vaiheessa ole vielä menossa mihinkään työ harjoitteluun tai kurssille. edelleen seurataan syömistä ja painoa.
seuraava hoito neuvottelu on lokakuussa.
mua jännitti eilenä niin paljon että mua alkoi oksettaa. mutta sitten kun mentiin sinne huoneeseen ja istuttiin niin sitten ei enää jännittänyt paljoa. menin vielä pajalle sen keskustelun jälkeen. käytiin kaverin kanssa kaupassa. tänään ei tarvi mennä mihinkään. tänään on vaan ohjelmassa siivous, ja toiminta tunti iltapäivällä.
olin eilenä salilla kaverin kanssa. meni hyvin tunti. tuli ihan hyvä olo sen jälkeen. alan kohta siivoamaan. kun olen eka kirjoittanut tämän blogin. mun kämppä on ihan räjähtänyt. on aika paljon siivottavaa.
varmaan menee noin tunti siivotessa. lemmen viemää uusinta pitää katsoa tänään aamulla. en vielä tiedä että mitä teen viikonloppuna. voi olla että olen taas täällä. voisi taas levätä viikonlopun. olen jännittänyt viime aikoina aika monia asioita. no, pitää katsoa. tällä hetkellä fiilis on ihan hyvä. katsoin eilenä jopa muutaman jakson animea. ennen kun menin kuntosalille. huomenna on taas naisten ryhmä. saa nähdä mitä tehdään. menen varmaan taas huomenna pajalle kuluttamaan aikaa. kaverin kanssa.
kohta pitää mennä taas aamupalalle ja ottaa aamulääkkeet.
syön edelleen samoja lääkkeitä. niihin ei tullut onneksi mitään muutosta. puhuttiin lääkkeistäkin siellä hoito neuvottelussa.
tänään pitää varmaan pestä taas pyykkiä. en jaksanut viime tiistaina. pitää katsoa onko kone vapaa. lakanat voisi pestä.
kohta on huhtikuu. kesä vaan lähestyy. ulkona paistaa tälläkin hetkellä aurinko. ei enää tarvi käyttää mitään toppahousuja.
kevät vaatteet vaan esiin. pystyy käyttämään trenssi takkia.
niitä mulla on aika monta. tykkään ostella aina kaiken näköisiä takkeja välillä. nyt en ainakaan tarvi vähään aikaa uutta.
tekee kyllä mieli taas ostaa joku uusi nahkatakki. rakastan nahkatakkeja. niitäkin mulla on muutama. uudet aurinkolasit olisi ihan kiva. tykkään ostella ja kerätä noita aurinkolaseja. niitä ei ole koskaan liikaa. ja joskus ne saattaa välillä hajota niin senkin takia ostelen niitä. tänään voisi käydä tokmannilla ruoan jälkeen. katselemaan löytyykö mitään ostettavaa. en ole käynyt tokmannilla vähään aikaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.