IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

aijon levätä.Perjantai 27.03.2015 08:22

en ole menossa tänä viikonloppuna lomille. olen vähän väsynyt. jännittänyt hirveästi kaikkea mitä on viime aikoina ollut.
aijon ottaa nyt rennoti tämän viikonlopun. ei sitä aina jaksa.
sanoin eilenä poikaystävälle että olen nyt täällä. lupasi tulla käymään viikonloppuna. aijon ottaa nyt vaan rennosti.
kävin eilenä tokmannilla. ostin klikkaa mua toisen kauden, ripsivärin,kivennäis vettä, ja uuden cosmopolitan lehden.
oon jo katsonut pari jaksoa klikkaa mua. aijon katsoa sitä viikonloppuna. on sitten jotain tekemistä viikonloppuna. mun kaverikin on täällä viikonlopun. käydään lenkillä ja juodaan teetä.
poikaystävä on tulossa varmaan huomenna. mennään sitten kaverin kanssa lenkille sunnuntaina. tänään on ohjelmassa naisten ryhmä. ollaan menossa ohjaajan kanssa jonnekkin kahville. mä varmaan juon vaan teetä. sitten päivällä mennään taas kaverin kanssa pajalle kuluttamaan aikaa. ihan hyvä päivä tiedossa. on jotain tekemistä.
jaksoin eilenä pestä pyykkiä. pesin jopa lakanat. nyt ei tarvi taas viikkoon pestä mitään. kämppäkin on aika siisti kun eilenä piti siivota.
mulla on aika tasainen mieli tällä hetkellä. hieman vaan väsyttää.
ei sitä aina jaksa. tänään voisi syödä jäätelöä tai suklaata. viikonlopun kunniaksi. varmaan syön jätskiä koska mulla on sitä aika paljon pakastimessa. kun käy kaupassa taas niin pitää muistaa ostaa lisää puuroa. alkaa kohta taas loppumaan.
nyt en aijo ostaa tässä kuussa mitään ylimääräistä koska mulla meni eilenä tokmannilla 30 euroa. meinasin ostaa puuterin myös mutta päätin että ensi kuussa vasta ostan sen.
odotan sitä että päästään kavereiden kanssa shoppailemaan lahteen. sitten jossain vaiheessa. mun kaveri tulee taas illalla katsomaan lemmen viemää. mun paras kaveri lähtee tänä viikonloppuna lomille niin joudun katsomaan salkkarit yksin. näemme sitten taas sunnuntaina. ja katsotaan illalla tähdet tähdet.
saa nähdä kuka tippuu seuraavaksi. en varmaan aijo valvoa tänään myöhään. menen jo yhdeksältä nukkumaan. iltalääkkeet otan kun olen syönyt iltapalan. siinä noin puoli kahdeksan aikaa illalla.
ensi viikolla pitää varmaan hakea taas lääkkeitä.
syömisen kanssa ei ole ollut onneksi ongelmaa. teen edelleen niin että syön vatsan täyteen. eilenä mä juttelin ohjaajan kanssa hieman.
sanoin että olen vähän väsynyt ja että olen nyt täällä viikonlopun.
ohjaaja onneksi ymmärsi ja sanoi että kannattaa nyt levätä. kerroin että viime aikoina on ollut paljon jännitettävää.
menen varmaan sitten taas lomille pääsiäisenä. ainakin sanoin että menen. olen varmaan silloin vähän pirteämpi ja paremmassa kunnossa. jaksaa sitten taas lomailla. nyt aijon elää vaan päivän kerrallaan. kyllä tää tästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.