IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi kannettava :)Lauantai 04.04.2015 14:35

mukavast on mennyt viikonloppu :) nukuin tänään johonkin puoli kahteentoista. käytiin äsken kaupassa. söin saarioisten kinkku salaatin. oli hyvää. poikaystävä osti mulle uuden kannettavan. laitto tänään tilaukseen. annan tämän mun vanhan sille. tää mun nykyinen kannettava on vähän yli vuoden vanha. nyt saan ihan uuden.
mun pitää viedä tää nykyinen kannettava huoltoon koska näytön kanssa on ongelmia. vien sen giganttiin mistä ostin tämän.
koitan saada sen vietyä ensi viikolla. niin poikaystävä sitten saa tän. se antaa tämän mun vanhan kannettavan sen siskolle.
toivottavasti ne gigantissa saa korjattua tämän.
saa nähdä kauan siinä kestää. toivottavasti ei kauan.
rahaa oli tullut taas tilille. ensi viikolla tulee lisää. ostan sen guess laukun ensi viikolla. syöminen on mennyt ihan hyvin. ei ole ollut ahdistusta. olen syönyt vähän sipisä ja suklaata. pitää tänään syödä lisää. illalla tulee telkasta toi vino show. se pitää katsoa.
en nähnyt sitä viimeksi. valvon tänään varmaan taas johonkin yheentoista asti. eilenä menin jo kymmeneltä nukkumaan.
katsoin eilenä vähän animea. school rumblea ja yama no susumea. tänään voisi katsoa lisää :) olen kohta saanut katsottua school rumblen ekan kauden loppuun. susumea on vielä aika paljon jäljellä.
fiilis on hyvä tällä hetkellä. kiva olla poikaystävän luona <3
meillä menee todella hyvin :) kuulin että ilmat lämpenee. mikä on vaan hyvä juttu. aurinko alkaa paistamaan. tajusin juuri jos vien tämän mun nykyisen kannettavan huoltoon ensi viikolla jo niin en pysty vähään aikaan kirjoittamaan blogia tai olla netissä. pitää varautua siihen. onneksi saan sen uuden kannettavan viikon päästä.
sitten kun se tulee niin pitää asentaa kaikki jutut siihen, poistaa juttuja, asentaa ohjelmia..poikaystävä onneksi laittaa sen mun uuden koneen onneksi kuntoon. se teki sen myös viimeksi.
nyt kun on parempi kone niin pystyy pelaamaan steam pelejä mitkä pyörii hyvin. voi alkaa pelaamaan taas :)
pystyy katsomaan animea, matka tv toimii, youtube videot pyörii hyvin..ihanaa <3 odotan innolla sitä uutta konetta.
sitten se kestää taas jonkin aikaa. käsittelen sitä hyvin. koitan olla sotkematta sitä kauheasti. kanettavan laukkua mun ei tarvi hankkia kun mulla on tää vanha. uusi hiiri pitää ostaa. langallinen.
on sitten hyvä hiiri. mikä toimii. en tee oikeen tuolla vanhalla hiirellä mitään. annan senkin tämän vanhan koneen mukana.
jos tää kone korjaantuu. sovittiin myös silleen poikaystävän kanssa että jos sitä mun vanhaa konetta ei saa korjattua ja annettua, niin maksan poikaystävälle täyden summan tästä uudesta koneesta. maksan sen erissä. se on noin vähän yli 400 euroa. onneksi mulle tulee joka kuussa riittävästi rahaa niin saan sen nopeasti maksettua.
pitää laittaa ylös aina että paljon olen maksanut ja paljon on vielä jäljellä. mutta. kyllä nää asiat järjestyy :) nou hätä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.