IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

sunnuntai.Sunnuntai 05.04.2015 14:08

mukava pääsiäinen on ollut :) kivaa on ollut poikaystävän luona. äsken tehtiin spagettia ruoaksi. olen jopa syönyt pari suklaa munaa.
nukuin johonkin kahteentoista asti. tänään menen ajoissa nukkumaan ja herään taas huomenna aikaisin. arki alkaa taas huomenna. tai yli huomenna. hyvä fiilsi on ollut. en ole juonut kuukauteen alkoholia. hyvin menee :) ensi viikko menee varmasti aika mukavasti.
on jonkin verran ohjelmaa. saan uuden guess laukun ja kannettavan.
niistä riittää iloa pitkään :)
en ole menossa huomenna kuntosalille. se on kiinni. menen lenkille.
tänään näkee taas parasta kaveria. katsotaan tähdet tähdet. nyt on hyvä jakso. laulaa heviä :) eilenä katsoin vino shown. se oli aika hauska. kiva kun siitä on tullut uusi kausi.
on viikonloppuna katsottavaa. olen syönyt hyvin taas tänään. ei ole ollut mitään ongelmaa. nyt mulla on hyvä kausi päällä. selvisin siitä väsymyksestä mikä mulla oli pari viikkoa sitten.
nyt on kivasti lääkkeitäkin. ei tarvi hakea vähään aikaan. kaupat on huomenna kiinni. pitää käydä sitten tiistaina.
tiistaina on taas sähly. pääsee pelaamaan.
koitan huomenna maksaa laskuja. kun mulla on vaan aikaa.
eilenä sain katsottua school rumblen ekan kauden. katsoin myös eilenä yama no susumea. nisekoi animesta alkoi toinen kausi. se pitää nähdä. eka kausi oli hyvä. kiva kun siitä tulee toinen kausi.
on taas katsottavaa. ja uudet animet alkaa taas. yay ^^
tulee paljon katsottavaa. ei heti lopu kesken :) odotan taas innolla uutta anime lehteä. sekin tuli muistaakseen kohta.
aloitan varmaan huomenna katsomaan school rumblen toista kautta.
huomenna mulla ei ole mitään rymiä kun on pääsiäinen.
voi ottaa aika rennosti :) lepo päivä.
tuleekohan huomenna salkkareita? perjantaina ei tullut. ihan tyhmää. toivotaan että huomenna taas tulee.
kauheat vierotus oireet :D huomenna koitan pesttä itä pyykkiä. kone on varmasti vapaa huomenna. saa kaikki pyykit pestyä. sitten ei tarvi pestä taas viikkoon. menen tuossa illalla ruoan jälkeen lenkille. onneksi on jo näin valoisaa. ja eikä ole varmaan kauhean kylmä. nyt olen herkutellut taas ihan tarpeeksi tänä viikonloppuna. ensi viikolla paljon liikuntaa ja terveellistä ruokaa. herkuttelen sitten taas kun tulee viikonloppu. sipsiä en aijo syödä nyt vähään aikaan.
söin melkein koko pussillisen tänä viikonloppuna.
ja suklaata. poikaystävä oli taas ostanut mulle yllätykseksi kasan suklaata. mulle on tullut taas herpes huuleen. pitää varmaan käydä apteekissa hakemassa jtain lääkettä siihen. voisi ostaa noita laastareita vaikka. en tykkää yhtään siitä herpes lääke rasvasta.
ostan laastareita. ne pysyy varmaan hyvin. ei varmaan maksa paljoa. käyn tiistaina ostamassa samalla kun käyn kaupassa. selviän kyllä vielä huomisen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.