IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

poikaystävän kannettava lainassa :)Keskiviikko 08.04.2015 08:13

saatiin eilenä vietyä poikaystävän kanssa toi mun vanha kannettava giganttiin huoltoon. poikaystävä antoi sen kannettavan mun käyttöön siksi ajaksi kun saan sen uuden. mulle sitten tulee tekstiviesti gigantista että koska se mun vanha kone on kunnossa.
käytiin eilenä myös lidlissä. ostin kahvia ja jätskiä.
mulla on ollut nyt pinna vähän kireällä. eilenä meillä oli sähly. miehet vastaan naiset. voitettiin jätkät :) heh. sitten siellä tapahtui pieni tapaturma. pallo osui täysiä mun jalkaan. pikkaisen sattui. mutta pystyin vielä pelaamaan. eilenä kävin kaupassa. oli kiva ilma kävellä.
tänään on hyvä päivä tulossa :) ollaan menossa sinne kauppa keskus veturiin ja mä pääsen ostamaan sen uuden guess laukun. odotan innolla ^^ kohta mulla on uusi laukku. pitää katsoa minkä hintaisen laukun ostan. kumminkin joku hieno.
illalla on kuntosali. ihanaa päästä sinne. syke nousee ja tulee hyvä olo.
kaverin kanssa mennään tänään. eilenä tuli onneksi salkkarit.
oli aika hurja jakso. pitää tänään taas katsoa.
katson lemmen viemää uusinnan tänään aamulla. en nähnyt eilenä kokonaan koska oltiin menossa giganttiin. fiilis on hyvä tällä hetkellä. ei ole enää niin kireä olo. ja sitten mieli taas tasaantuu kun pääsee salille purkamaan loput paineet. eilenä sain vähän purettua kireää oloa sählyssä. hyvää liikuntaa. siinä pitää olla koko ajan liikkeellä. olin taas puolustaja. mulle iski taas vaate kriisi. ajattelin laittaa mun nahkatakin tänään päälle. ei tule kamalan kuuma siellä ostos keskuksessa. pitää katsoa jos vaikka löytyy jotain peintä kivaa sen laukun lisäksi. haluaisin uudet kengät.
no. pitää katsoa. onneksi mun kaveri on mun mukana siellä. ei tarvi yksin shoppailla. ja pyöriä siellä. kiva kun poikaystävä lainasi sen kannettavaa mulle niin pystyn kirjoittamaan tätä blogia. ja olla netissä. sitten on kivaa kun saan uuden koneen. tää poikaystävän kone on paljon isompi mitä mun vanha kannettava. ja kalliimpi. tää on yli tonnin maksava kone. poikaystävä osti tämän jokin aikaa sitten. ja mä olen kateellinen tästä sen kannettavasta.
tässä on 17 tuumainen ruutu. pystyy ihan hyvin katsomaan animea.
isolta ruudulta. mun piti eilenä katsoa animea mutta en pystynyt keskittymään oikeen. mutta tänään voisi katsoa vähän animea ennen kun menee kuntosalille illalla. joudun nyt skypettämään mun puhelimella pokaystävän kanssa. poikaystävän spype on tällä koneella. onneksi on puhelimessa skype. pystyy sen kautta juttelemaan. soitan kun olen tullut kuntosalilta illalla.
kohta pitää mennä aamupalalle. ja ottaa aamu lääkkeet. kävin eilenä apteekissa. ajattelin että hakisin ne e-pillerit mutta siellä oli kamala jono. menen huomenna hakemaan ne. oli jonoa tai ei.
saa nekin sitten hankittua. eilenä maksoin pari laskua. huomasin sen jälkeen että tilille jäi kivasti vielä rahaa sitä laukkua varten.
tässä kuussa pitää maksaa vielä muutama lasku. no saan ne makstettua ennemmin tai myöhemmin. olen syönyt aika hyvin taas. tänäänkin varmasti maistuu ruoka. pitää syödä hyvin että jaksaa shoppailla. ja jaksaa salilla. toivottavasti on hyvää ruokaa tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.