IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ihanaa. viikonloppu ^^Perjantai 10.04.2015 07:59

se olisi jälleen viikonloppu :) nää viikot menee tosi äkkiä. mutta. hyvä fiilis tällä hetkellä. olen menossa taas viikonlopuksi poikaystävän luokse. mun kaverit jää tänne viikonlopuksi. aijon olla lomilla niin paljon kun mahdollista. haluan viettää aikaa poikaystävän kanssa.
poikaystävä hakee taas mut illalla kun pääsee töistä.
voisi alkaa jo vähän pakkailemaan. aijon ottaa mukaan tämän uuden kannettavan. eilenä oli ihan kiva päivä. meillä oli toiminta tunti. laulettiin karaokea. mäkin lauloin vähäsen. ja käytiin kaverin kanssa apteekissa ja kaupassa. mun piti hakea apteekista lisää noita e-pillereitä. nyt niitä on taas kolmeksi kuukaudeksi. maksoi noin 40 euroa. no nyt niitä on joksikin ajaksi. aijon ottaa tänään käyttöön sen mun uuden guess laukun. ja aijon laittaa ne uudet korvikset. sitten olen nätti taas. aijon laittaa jotkut farkut ja nahkatakin. on niin ihanan lämmin niin niillä tarkenee. tänään saa syödä taas suklaata koska on viikonloppu. mun tekisi mieli ostaa suklaan lisäksi joku laku pussi. no pitää katsoa kun ollaan poikaystävän kanssa kaupassa. pitää muuten kysyä siltä haluaisiko se tehdä pizzaa viikonloppuna. voisin ostaa puolet niistä aineista. jos me tehdään se pizza lauantaina. siinä olisi sen päivän ruoka. pitää katsoa. ajattelin tänään katsoa vähän animea. tuossa iltapäivällä kun on aikaa. olen varmaan menossa tänään pajalle kuluttamaan aikaa. mun kaveri ei ole tulossa sinne koska sillä on psykologi.
menen yksin. en oikeen halua olla koko aikaa neljän seinän sisällä.
aijon ottaa myös tänään käytöön ne mun uudet pinkit rintaliivit. tosi hyvän näköiset. tunnen itseni seksikkääksi. ja tuntuu hyvältä päällä. kannatti ostaa. meillä on tänään aamulla naisten ryhmä. näkee vielä mun kaverit ennen kun lähden lomille.
pitää laittaa kämppä taas kuntoon ennen kun lähden. pitää tiskata ja siivota ainakin keittiö. on sitten kiva tulla lomilta kun kämppä on siisti. eilenä mä olin taas pitkästä aikaa nälässä. en oikeen halunnut syödä kauheasti mitään. mutta kun oli päivällinen, meillä oli lihapiirakoita niin sain sitten syötyä sen melkein kokonaan. ohjaajat sanoi mulle että hyvä kun jaksoit syödä. tein taas niin että söin vatsan täyteen. tänään saa nähdä miten maistuu ruoka. voi olla etten kauheasti varmaan syö. no sen näkee tänään. teen parhaani.
välillä on semmoisia päiviä että ruoak ei maistu. ja nyt mulla on vähän silleen se. muuten olo on hyvä ja tasainen.
sanoinkin ohjaajille eilenä kun hain ne pillerit että ne on ollut parhaat e-pillerit mitä mulla on koskaan ollut. kannatti vaihtaa.
menkat ei ole enää niin pahat mitä ennen. eikä ole enää kipuja.
mulla on taas psykologi ensi viikon torstaina. sinne on vielä melkein viikko. yhdeltä on aika. pääsee taas juttelemaan. muuten ensi viikko on aika rento. ja silloin on varmasti ihanat ilmat.
pitää käydä lenkillä taas kun alkaa lämmetä. voisi alkaa tehdä taas niin että lounaan jälkeen menisi heittämään aina joku puolen tunnin lenkki. pitää vähän suunnitella. tulisi sitten ulkoiltua.
kohta on vappukin. en tiedä että olenko silloin lomilla. sen näkee sitten. sinne on vielä aikaa. päivä kerrallaan mennään.
kun käytiin eilenä kaverin kanssa kaupassa niin sain ostettua taas pari pakettia teetä. ostin vihreää minttu teetä ja sitruuna teetä.
nyt on taas teetä joksikin ajaksi. aijon juoda viikonloppuna vaan kivennäisvettä ja limsaa. en ole juonut nyt alkoholia yli kuukauteen. ei ole edes tehnyt mieli. mikä on vaan hyvä juttu. mulle on ihan riittänyt limsa ja kivennäisvesi. hyvin siis menee :) onneksi mun poikaystävä ei juo kauheasti. ei tule noita houkutuksia. aijon edelleen jatkaa näin. elän nyt vähän terveellistä elämää. ja säästän rahaa kun se ei mene tuohon alkoholiin. onneksi suklaan syönti ei ole kiellettyä. siitä en ikinä luovu. mulla on vielä syömättä kokonainen fazerin suklaa levy minkä sain poikaystävältä viikko sitten. sipsiä en aijo tänä viikonloppuna syödä. ei tee kauheasti mieli.
katsoo sitten joku toinen viikonloppu kun tekee taas mieli.
syön nyt vaan tänä viikonloppuna suklaata ja lakua. se riittää ihan hyvin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.