IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kuntosali taas tänään :)Maanantai 13.04.2015 07:52

uusi viikko alkaa jälleen. hyvällä fiiliksellä :) viikonloppu meni mukavasti poikaystävän luona. oli mukavaa. eilenä täyteltiin illalla kelan papereita ohjaajan kanssa. ne pitää lähettää ja toivoa että tulee sitten sitä rahaa. puhuttiin myös samalla siitä mitä haluaisin tehdä. ehdotin että voisin alkaa käymään lahdessa klubi talolla. vaikka kerran viikossa. ohjaajat sanoi että se on yksi hyvä idea. en haluaisi olla koko aikaa neljän seinän sisällä koneella. tulisi vähän muutakin tekemistä. katsoo jos onnistuu että menisin sinne klubitalolle.
tänään on tulossa ihan mukava päivä. aijon mennä lenkille lounaan jälkeen. siellä on niin ihana ilma. tänään on myös ompelu ryhmää ja illalla kaverin kanssa mennään kuntosalille kuntoilemaan.
ehkä katson animea tänään. ennen kun menen kuntosalille.
katsottiin eilenä parhaan kaverin kanssa tähdet tähdet. onneksi se krista tippui. mä en tykännyt siitä yhtään. enää on neljä jäljellä.
pakko katsoa seuraava jakso kun ne laulaa räppiä. varmaan aika hupaisa jakso tulossa. salkkarit tulee taas tänään :) pitää todellakin katsoa. maarit on palannut. lemmen viemää en näe tänään taas illalla.
mutta huomenna tulee taas uusinta :) mulle varmaan maistuu tänään ruoka. koitan syödä hyvin. niin jaksaa lenkkeillä ja käydä salilla. aijon varmaan heittää sen noin puolen tunnin lenkin. aijon kuunnella musiikkia samalla. kerkeää hyvin käydä lenkillä ennen ompelu ryhmää. huomenna on taas sähly. saa nähdä onko miehet vastaan naiset taas. vai seka joukkueet. huomenna aijon pestä sitä pyykkiä. pitää samalla pestä ne mun uudet vaaleat farkut mitä en ole vielä pessyt kertaakaan. en saa käyttää huuhtelu ainetta ettei väri lähde kauheasti niistä. käytän vaan pesu pulveria.
psykologi on tosiaan tämän viikon torstaina kello yksi. pitää taas sanoa sille että uusii noi mun lääkkeet taas. kesällä vaihtuu psykologi. se on joku nainen. saa sitten nähdä onko se millainen tyyppi. onneksi se ei vaihdu vielä. olen vasta tottunut tähän mikä mulla on tällä hetkellä. saa nähdä koska on punnitus ja veren paine mittaus. mulla ei ole mitään hajua siitä että paljon painan tällä hetkellä. toivon että paino olisi sama. tuli taas viikonloppuna herkuteltua ihan tarpeeksi. siirryn nyt taas normaaliin ruokaan mitä syön viikolla, juon vettä, vihreää teetä, ja mustaa kahvia.
niistä ei pitäisi tulla kauheasti kaloreita. vihreän teen juon aina raakana ja kahvin mustana. join äsken ison kupin mustaa kahvia.
se aina herättää kyllä aamulla. mä juon kulta katriinaa.
ai niin tänään alkaa se fitness päiväkirjat. pitää tallentaa matka tv ohjelmalla. niin katsoo sen huomenna vaikka. nyt kun on uusi kone niin se pyörittää hyvin noita matka tv ohjelmia. pystyy tallentamaan kännykällä tai koneella. toivottavasti tää matka tv toimii silloin kun big brother alkaa. odotan kovasti bbt:ä no. se alkaa sitten syksyllä :)
eka pitää nyt vaan nauttia kesästä. hyvä kesä tulee varmasti :)
tavoite on mennä uimaan tänä kesänä. viime kesänä en uinut kertaakaan. ja uudet bikinit pitää ehdottomasti hankkia.
ne on mun seuraava ostos. ensi kuussa koitan olla shoppailematta kauheasti. tavoite on vasta shoppailla kunnolla kesä kuussa. kun kesä vaatteet tulee myyntiin. mutta. siitä olen iloinen että on uusi guess laukku <3 siitä riittää iloa pitkäksi aikaa :) ja se sopii melkein kaikkien vaatteiden kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.