IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tasan viisi vuotta yhdessä <3Sunnuntai 03.05.2015 08:19

eilenä oli hyvä päivä. oli ihanaa herätä aamulla ja huomata että ei ole kiire minnekkään. join kahvia ja kirjoitin blogia. sama juttu nytkin.
voi rauhassa kirjoittaa. huomenna alkaa taas arki. vaput on vietetty.
oli ihan mukava vappu. selvinpäin :D ei tehnyt yhtään mieli viinaa.
mikä on vaan hyvä juttu. poikaystävä kävi eilenä mun luona. haettiin koti pizzasta pizzatm jätskiä kaupasta, katsottiin leffa ja harrastettiin ihanaa seksiä. en kiukutellut yhtään poikaystävälle. olin jo hieman rauhottunut mitä olin silloin perjantaina. perjantaina melkein kaikki suututti. mutta nyt mun mieli on tasainen. ainakin nyt tuntuu siltä. saa nähdä mitä se on huomenna. onneksi menen kuntosalille taas huomenna. saa purettua paineita ja saada syke nousemaan.
nyt olen herkutellut tarpeeksi. tänään aijon mennä lenkille. ruoan jälkeen. heitän reippaan puolen tunnin lenkin. kuuntelen samalla musiikkia. ulkona on niin ihana ilma että haluan mennä sinne lenkille. eilenä satoi vettä niin en mennyt lenkille.
ensi viikolla pitäisi paistaa aurinko. ihanaa. :) kevät on tullut. ja kesää odotellessa :) yli huomenna mun pitää mennä aamulla verikokeisiin. onneksi saan syötyä aamupalan ennen kun menen sinne. jaksaa kävellä. saa nähdä koska menen sitten taas sinne psykologille. ajasta ei ole vielä kuulunut mitään. sekin on varmaan kohta. ensi viikolla pitää taas hakea lisää lääkkeitä. leponex alkaa loppua. huomenna tulee taas rahaa. jippii. sain eilenä laskun. maksan sen ensi viikolla kun kaikki rahat on tullut. eilenä käytin sitä mun uutta guess laukkua. voi vitsi se oli ihanaa kanniskella sitä <3
tuli tosi hyvä fiilis. poikaystävä valitti että miksi mun piti ostaa se :D
sanoin että täytyi ;) paras laukku minkä omistan ikinä.
menen varmaan sitten taas poikaystävän luokse ensi viikon viikonloppuna. lomille. varmaan se hakee mut taas moottoripyörällä.
toivottavasti ei sada vettä tai mitään. jos sataa niin se hakee mut autolla sitten. mulla on vielä limsaa. juon sen tänään pois. pikku sprite pullo. eilenä kun käytiin kaupassa niin ostin kivennäisvettä.
tänään näen taas parasta kaveria :) menen illalla taas sen luokse. katsotaan tähdet tähdet. toiseksi viimeinen jakso. saa nähdä kuka voittaa. onneksi salkkarit tulee taas huomenna. se jäi niin jännään kohtaan taas. sain eilenä pestyä pyykkiä. nyt ei tarvi pestä mitään muuta ensi viikolla. paitsi lakanat pitää pestä. aijon olla huomenna kuntosalilla noin tunnin ajan. teen rauhassa liikkeitä. ei ole onneksi kiire. kiva mennä taas salille :) ja kiva alkaa myös lenkkeilemään kun on noin hyvä ilma. pitäisi katsoa taas animea. aijon varmaan tänään katsoa. muutaman jakson. katson noita uusia mitä on tullut.
hibike! anime on kyllä hyvä. ja mulla on katsomatta school rumblen toinen kausi. olen sitä katsonut vaan pari jaksoa. vielä olisi parikymmentä jaksoa katsomatta. eilenä katsoin vähäsen yhtä leffaa minkä olin lainannut kaverilta. sen niminen kuin "laina kengissä" en ihan jaksanut katsoa loppuun kun alkoi illalla väsyttää. mä nukahdin taas sohvalle eilenä. sitten heräsin siinä puoli yhden aikaa yöllä ja menin sänkyyn nukkumaan.
nukuin hyvin. :) tänään on se päivä kun alettiin poikaystävän kanssa seurustelemaan viisi vuotta sitten <3 hyvin on mennyt nämä vuodet :) ja rakastetaan vielä toisiamme. ja hyvin menee edelleen <3 katsoo mitä tulevaisuus tuo tullessaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.