IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

joku poika yritti iskeä mua :DTiistai 05.05.2015 08:00

eilinen päivä meni ihan mukavasti. kävin aamulla verikokeissa. siellä terveys keskuksessa tapahtui outo tilanne. joku poika tuli mulle juttelemaan ja halusi näyttää mulle jonkun kortti tempun :D
tuijotin hetken niitä kortteja ja sanoin sille pojalle että nyt en ehdi ja lähdin menemään. varmaan yritti iskeä mua. kaikenlaista sitä tapahtuukin. kävin kaupassa veri kokeiden jälkeen. ostin mirai nikki manga 10 osan ja chi´s sweet home mangan. osa 10. en ole vielä lukenut niitä. löysin eilenä muutaman anime sarjan mitä alan katsomaan. ailoin nyt katsomaan: "Asura cryin", "Yosugano sora" ja "Nichijou" se "Nichijou" on kyllä paras. siitä tulee ihan mieleen "azumanga daioh" :D oon katsonut sitä vaan yhden jakson ja vielä on paljon jäljellä :) olen rakastunut siihen sarjaan. ihana ja hauska ^^
katson varmaan taas animea tänään. ajattelin tänään käydä tuolla kirjastossa. en ole varmaan käynyt siellä puoleen vuoteen. käyn katsomassa onko sinne tullut jotain hyviä leffoja mitä voisi lainata. kirjoja tuskin lainaan koska olen huono lukemaan.
pitää käydä myös samalla reissulla tokmannilla hakemassa hammastahnaa ja suu vettä. samalla voisi katsoa löytyykö mitään muuta ostettavaa. tänään on taas sähly iltapäivällä. mu paras kaveri ei ole tulossa sinne koska sillä on muuta menoa. sanoin sille että pelaan sen puolesta. en jaksanut eilenä mennä kuntosalille. laiskotti. ei jaksanut liikkua. olin vaan sohvalla ja katsoin telkkua. mutta huomenna koitan mennä taas salille. jos olen vähän pirteämpi silloin. paja tunti on taas huomenna. me askarrellaan jotain. sen jälkeen voisi käydä taas kaupassa. apteekissa pitää tällä viikolla käydä. pitää hakea masennus lääkkeitä ja leponexia. alkaa loppumaan. tänään voisi käydä kyllä apteekissa. mulla on aikaa eikä ole kamalan kiire. ihan mukava päivä tänään. on ohjelmaa jonkin verran. ruoka on maistunut ja syöminen on mennyt hyvin.
mikä on hyvä asia. tää syömishäiriö ei tunnu nyt niin pahalta.
hyvin menee. se on pää asia että ruoka maistuu :)
meinasin eilenä käydä taas seppälässä. mutta päätin että nyt en mene. ensi kuussa sitten vasta. jos mä menisin sinne taas niin varmasti tulisi ostettua jotain. koitan nyt hillitä itseäni enkä osta tässä kuussa mitään vaatteita. uusi kahvinkeitin pitää ostaa jossain vaiheessa. mutta ei varmaan vielä. toi mun vanha kahvinkeitin onneksi toimii vielä. ja mä keitän vaan kahvia kerran päivässä aamulla. teetä tulee enemmän juotua. olo on hyvä tällä hetkellä.
mikään ei vaivaa tai ahdista. aijon nyt vaan nauttia tästä fiiliksestä.
olen positiivinen :) viikonloppua odotellessa <3 menen taas varmaan poikaystävän luokse :) mulla on kivasti suklaata tällä hetkellä. koitan taas tänä viikonloppuna vähän syödä niitä.
tänään pitää taas pestä pyykkiä. lakanat pitää pestä. pesen tässä aamulla kun on aikaa. rintaliivit voisi pestä samalla.
pitää käydä pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on tilillä rahaa. torstaina tulee lisää rahaa. maksan sitten laskut.
huomenna pitää ostaa kaupasta lisää teetä. alkaa kohta loppumaan. vielä riittää huomiselle. pari pakettia ostan.
huomenna on onneksi kivasti sitten ohjelmaa. on paja ja menen illalla sitten kuntosalille. kokki ryhmää meillä ei ole varmaan huomenna aamulla. mutta. se selviää sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.