IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

huomenna taas lomille :)Torstai 14.05.2015 08:09

se olisi torstai. huomenna on perjantai. viikko on mennyt äkkiä.
tänään on pyhä päivä. kaupat on kiinni. meillä on aamupala vasta yhdeksältä. eilenä jouduin menemään taas hammaslääkäriin.
ei ollut reikää hampaassa mutta muuten se hammas oli kipeä.
se lääkäri sanoi että se kipu johtuu purennasta. ne hio sitä hammasta ja laittoi fluoria. ei mennyt kauaa siinä. viisi minuuttia.
otin rauhottavan ennen kun menin sinne hammaslääkäriin.
en mennyt salille eilenä koska olin vähän lääke tokkurassa.
muuten eilinen päivä meni ihan hyvin. nyt mun hampaat on kunnossa. kaikki reiät paikattu. nyt ei tarvi sitten pariin vuoteen käydä hammaslääkärissä. olen huomenna menossa varmaan kotiin viikonlopuksi. näin olen suunnitellut. en ole pitkään aikaan käynyt kotona. ihan kiva mennä :) pääsee saunaan ja aijon ottaa vaan rennosti. syön suklaata, käyn lenkillä jos on hyvä ilma.
tänään ajattelin käydä lenkillä. menen taas tuossa ruoan jälkeen. meillä on ruoka vasta kahdelta. tänään pitää pestä pyykkiä. sitä on kertynyt kivasti. mulla on koko päivä aikaa pestä. lakanat pitää pestä samalla. on sitten taas puhtaita vaatteita. tänään voisi katsoa animea.
kun on aikaa. varmaan katson taas nichijou animea. olen katsonut sitä jo 8 jaksoa. vielä on paljon jäljellä. viikonloppuna voisi myös katsoa sitä. aijon ottaa kannettavan mukaan kotiin niin pystyy katsomaan animea jos ei keksi muuta. viikonloppu juomaksi ostan taas limua ja kivennäisvettä. sauna limu pitää ostaa. aijon saunoa. pääsee ihanaan puu saunaan. eilenä oli kokki ryhmässä hyvät ruoat.
ensi kerralla mä olen pää kokki. ruokaa mitä teen ensi kerralla on pihvit ja ranskalaiset. paistan pihvit. hyvää ruokaa siis.
meillä on vielä pari kertaa kokki ryhmä ennen kun jää kesä tauolle.
sählykin kohta loppuu. mutta. mulla on hyvä olo tällä hetkellä. ihan kiva mennä taas lomille :) olen syönyt hyvin. ruoka on maistunut.
tänäänkin maistuu ruoka. join taas äsken kahvia. mustana. nyt olen ihan hereillä. teetä aijon juoda vähän myöhemmin.
nyt en aijo syödä viikonloppuna mitään sipisä. syön nyt vaan suklaata. laku pussin voisi myös ostaa. mulla on vielä syömättä fazerin suklaa levy. minkä ostin viikko sitten. aijon sen syödä viikonloppuna. nams. tänään voisi alkaa pakkailemaan jo.
lähden huomenna sitten tuossa ilta päivällä. isä hakee mut.
en mene pajalle varmaan huomenna. naisten ryhmää ei ole varmaan huomenna. no sen näkee sitten. selviää aamulla.
menen taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää illalla.
kaveri oli eilenä mun luona katsomassa.
alkaa olla taas nälkä. no kohta pääsee syömään. mun paras kaverikin lähtee lomille. toinen kaveri jää tänne.
näkee vielä tänään parasta kaveria. menen tänään illalla sen luokse taas. kyllä tää päivä menee äkkiä. kohta on onneksi perjantai :)
jippii. tänään voisi katsoa vaikka leffoja. pitää käydä kaverilta hakemassa jossain vaiheessa taas muutama leffa. sillä on paljon niitä. pitää laittaa viestiä että voiko tulla hakemaan ne leffat.
mulla on yksi leffa vielä kesken. katson sen tänään loppuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.