IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

rento sunnuntai :)Sunnuntai 31.05.2015 08:25

eilenä oli erittäin mukava päivä. :) olin aamulla koneella ja katselin taas sinkku elämää. poikaystävä tuli eilenä käymään. käytiin moottoripyörällä kärkkäisellä ostamassa mulle uusi langaton hiiri.
maksoi vaan 15 euroa. tää on tosi hyvä. kivempi kun ei ole mitään johtoja. haettiin taas pizzat koti pizzasta ja syötiin. katsottiin leffaa mikä meni vähän ohi kun alettiin harrastaa seksiä mun sohvalla. oikeastaan me vaan paneskeltiin. mikä oli aivan ihanaa. ja hauskaa.
tulipahan liikuntaa. oli hyvät pizzat. otin semmoisen pizzan missä oli kinkkua ja ananasta. oli tosi hyvää. mä tarjosin pizzat. poikaystävä tarjosi sitä edellisellä kerralla. eilen ilta meni koneella ja katsoin pitkästä aikaan l-koodia. aijon tänään jatkaa katsomista.
nukahdin taas sohvalle eilen illalla ja heräsin siinä puoli kahdelta yöllä ja menin omaan sänkyyn nukkumaan. heräsin hetki sitten ja keitin äsken kahvia. tää päivä sitten kuluu koneella ollessa, katson l-koodia, käyn kaverin kanssa lenkillä ellei sada. menen kaverin luokse kylään.
juodaan teetä. ja illalla taas skypetystä poikaystävän kanssa ja parhaan kaverin luokse illalla. on tekemistä tänään taas. päivä menee äkkiä. tänään pitäisi alkaa taas noi naisten vaivat. huomenna menen todellakin salille kuntoilemaan. purkamaan jännitystä ja vitutusta. varmaan itken taas mikä ei yllätä yhtään. alku viikko on se pahin. mutta alkaa helpottaa jo keskiviikkona kun ne loppuu. olen silloin taas oma itseni. nyt on taas herkuteltu. on tullut syötyä jätskiä, suklaata, sipsiä..nyt en syö enempää. vaan alan taas liikkumaan. huomenna menen taas lenkille. ruoan jälkeen.
ensi viikolla tulee taas onneksi rahaa. pystyy maksamaan taas laskuja. tässä kuussa en aijo nyt tuhlata kauheasti rahaa. katson mitä tarvitsen ja mitä en tarvitse. jos mun tekee mieli ostaa laukku niin kiellän sen etten osta. koitan vaan ajatella etten tarvitse.
katsoo sitten heinäkuussa jos silloin taas shoppailisi enemmän. mutta sen seksi asun ostan kyllä kesäkuussa. se on mun ainoa shoppailu ostos. koskakohan on taas punnitus. varmaan kohta taas. saa nähdä paljon painan. toivon että saman verran.
tiistaina verokokeet. sitten kun olen käynyt siellä niin ei tarvi taas kuukauteen käydä. silloin ei pitäisi sataa vettä kun kävelen sinne. pitäisi paistaa aurinko :) hyvä ilma kävellä.
samalla reissulla voisi käydä kaupassa kun tulen sieltä.
en mene vielä huomenna kauppaan. tokmannilla voisi käydä hakemassa lisää sokeria. se alkaa kohta loppumaan.
käyn huomenna vaikka kun on aikaa. huomenna on taas ompelu ryhmä. istutaan varmaan ulkona kun on hyvä ilma. viimeksi istuttiin.
ja neulottiin. oli ihan mukavaa. kiva istua ulkona auringossa.
ensi viikolla pitää varmaan hakea taas lääkkeitä. leponex loppuu kohta. en muista enää että muistinko uusia sen reseptin? pitää soittaa sille psykologille että uusii sen. koitan huomenna aamulla soittaa sille ja sanoa. niin saan ne lääkkeet jo ensi viikolla.
masennus lääkkeitä mulla on viekä paljon jäljellä. ja e-pillereitä.
niitä ei ainakaan tarvi hakea. uskon että ensi viikko on aika mukava :) aurinko paistaa. ja voi nauttia kesästä. syödä vähän jätskiä..
olla auringossa. ja pukeutua mini hameeseen ja shortseihin. ja napa toppiin. pitää vaan laittaa sitten aurinko rasvaa helteillä ettei sitten pala. keskiviikkona menen salille. en viitsi mennä ainakaan lenkille koska silloin on todella kuuma päivä. salilla on vähän viileämpää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.