IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

eilenä oli ihan mukava päivä. katsoin taas sinkku elämää, kävin tokmannilla pyörimässä, oli ulko liikunta tunti iltapäivällä. menin lenkille parhaan kaverin kanssa. oli mukava lenkki. juteltiin niitä näitä.
sitten mun toinen kaveri tuli mun luokse kylään. katsottiin lemmen viemää ja juotiin teetä. naurettiin aika paljon koska se lemmen viemää jakso oli aika hauska. oli ihanaa nauraa pitkästä aikaan.
nyt olen taas oma itseni. selvisin naisten vaivoista. olen jälleen iloinen ja positiivinen. :) tänään on ohjelmassa toiminta tunti taas iltapäivällä. sen jälkeen käyn apteekissa hakemassa lisää leponexia ja kaupassa.
mun selkä on paljon parempi. menen salille jos sataa. jos ei sada illalla niin menen lenkille. jompi kumpi.
huomenna tulee rahaa ja ylihuomenna. pitää maksaa taas laskuja.
maksan perjantaina. eilenä jaksoin pestä mun lakanat. nyt on taas puhtaat sängyssä. kivempi nukkua. eilenä jaksoin katsoa huiman yhden jakson animea. ei huvittanut oikeen katsoa enempää. katson sitten taas kun on innostusta. eilenä aloitin katsomaan yhtä leffaa mikä on kesken. sen niminen leffa kuin bad teacher. siinä on cameron diaz pää osissa. olen nähnyt sen leffan ennenkin. ajattelin katsoa taas uudestaan. se on aika hauska. en ole vielä katsonut noita leffoja mitkä lainasin kirjastosta. nekin pitäisi katsoa.
mä olen rakastunut näihin uusiin housuihin mitkä ostin maanantaina. mulla on nytkin ne jalassa. niin kevyet ja mukavat. mutta tänään pitää laittaa farkut koska tuolla ulkona on pikkuisen viileää. luulin että tänään olisi ollut helle päivä. käytän sitten taas näitä housuja kun tulee enemmän lämmin. kyllä se aurinko jossain vaiheessa paistaa. katselin taas noita kahvin keittimiä kun olin tokmannilla. siellä olisi yksi minkä haluaisin. taidan jättää ostamatta sen mocca masterin koska mä juon vaan yhden kupin kahvia päivässä. aina aamulla. kyllä halvemallakin keittimellä saa ihan hyvää kahvia. ja se on kuumaa. pitää varmaan ottaa rahaa noista säästöistä mitä mulla on niin saisi sen hankittua. pääsisi tuoata vanhasta keittimestä eroon. se on kahdeksan vuotta vanha keitin.
eilenä juteltiin kaverin kanssa siitä shoppailu reissusta. aijotaan tehdä se tänä kesänä. tehdään silleen jos minä ja mun kaverit ollaan samana viikonloppuna täällä, niin mentäisiin kolmestaan shoppailemaan. odotan sitä innolla. aijon tuhlata ainakin sillä reissulla varmaan vähä yli sata euroa. katsoo mitä kaikkea löytää.
sitten me mennään syömään heseen, käydään kahvilla..semmoinen tyttöjen päivä. tulee varmasti kivaa. meillä on koko päivä aikaa shoppailla. eikä ole kiire minnekkään. käydään kaikki liikkeet läpi.
pitää katsoa jos vaikka löytäisin silloin ne bikinit.
kohta on taas aamupala. alkaa jo olla nälkä. teetä voisi myös kohta taas keittää. ai niin kun käyn kaupassa niin pitää ostaa lisää teetä. alkaa loppumaan. aijon mysö ostaa kivennäisvettä. tekee taas mieli. juon sitä sitten taas tuossa illalla. samalla kun skypetän poikaystävän kanssa. mutta. tästä on tulossa ihan mukava päivä.
on vähän ohjelmaa. eikä tarvi olla koko aikaa neljän seinän sisällä.
onneksi mun paras kaveri tulee myös sinne toiminta tunnille.
en ole yksin. syksyllä alkaa taas uusi kausi vain elämää. sitä pitää alkaa katsomaan. siellä on maija vilkkumaa. tykkään kovasti sen musiikista. ja anssi kela on myös siellä. salkkarit jää kohta kesä tauolle. ensi viikolla. jää varmasti taas jännään kohtaan.
sitten odottaa kovasti syksyä että se alkaisi taas.
lemmen viemää sarja ei ole koskaan ollut tauolla. se tulee joka päivä ympäri vuoden. paitsi viikonloppuna sitä ei tule. aina arkisin.
tyhmää kun tänä vuonna ei tule big brotheria. no ensi vuonna sitten.
kyllä se sieltä vielä tulee. ainakin jotain mitä odottaa kovasti. viime big brother kausi oli hyvä. oikea tyyppi voitti.
olen alkanut katsoa taas emmerdale sarjaa. pysyn nyt siinäkin kärryillä. kohta sekin jää kesä tauolle. mutta jatkuu taas syksyllä.
no ainakin mä katson jonkun verran telkkaria. olen sohva peruna.
liv kanavaa katson myös joskus. sieltäkin tulee joskus ihan hyviä ohjelmia. mulla on matka tv niin pystyy tallentamaan ohjelmia. tallennan aina mun puhelimella. ja katson koneelta ne ohjelmat. aloitin silloin katsomaan fitness päiväkirjat ohjelmaa, mutta se sitten jotenkin jäi katsomatta. en aina muistanut tallentaa sitä.
leffoja tallennan joskus. viimeksi kun poikaystävä oli kylässä niin katsottiin mun koneelta yksi kauhuleffa. mikä oli tallennettu.
toi matka tv on kyllä aika hyvä. muistaisi vain enemmän tallentaa noita ohjelmia ja katsoa. välillä se unohtuu.
viime vuonna oli hyvä kun sai aina bb:n tallennettua ja pystyi katsomaan seuraavana päivänä. se oli niin luksusta.
ja parasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.