IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tulin jo eilenä lomilta.Sunnuntai 07.06.2015 07:40

tulin jo eilenä lomilta illalla. äiti oli lenkillä niin sen jalka murtui. joutuivat isän kanssa menemään päivystykseen. ja toivat mut samalla tänne. soitin parhaalle kaverille että tulen jo lomilta. menin sitten eilenä parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. ja menin yhdeksältä nukkumaan. mutta oli ihan mukavaa olla kotona. käytiin eilenä porvoossa ja käytiin syömässä abc asemalla. oli ihan mukavaa. en taaskaan päässyt eilen illalla saunaan. ja siiderit jäi juomatta. ostin pari sidukkaa. no juon sitten kun menen uudestaan lomille. ensi kerralla poikaystävän luokse ensi viikon viikonloppuna. poikaystävää on ollut ikävä. eilenä soiteltiin illalla. kyselin miten sillä on mennyt siellä reissulla. sillä oli krapula. sanoin sille ettei juo enempää.
poikasytävä kuulosti aika väsyneeltä. ne oli valvonut kavereiden kanssa. mutta tänään taas illalla skypetellään. ihanaa kuulla sen ääntä taas. pystytään tänään juttelemaan yli tunnin ajan. aina kun me skypetellään joka päivä niin me jutellaan se yli tunti.
tänään ajattelin mennä lenkille ruoan jälkeen. ja katsoa animea vaikka. mun piti eilenä katsoa animea mutta se vähän jäi. katson tänään. en ollut eilenä koneella ollenkaan. tänään olen varmaan suurimman osan koneella. mutta. ei se haittaa. sitten olen. selvisin perjantai aamulla hammaslääkärissä. siellä meni puoli tuntia.
mutta selvisin. sain uuden ajan hammaslääkäriin. elokuun lopulla vasta. sinne on onneksi vielä aikaa. ei tarvi sitä miettiä.
ja eikä tule ainakaan heti laskua sieltä. perjantaina sain maksettua vuokran. se oli melkein 500 euroa. tilille jäi vielä kivasti rahaa.
kaverin pippalot lähestyy. ajattelin silloin juoda. juon ainakin rekorderlig siideriä. ja päärynä siideriä. odotan innolla niitä pippaloita. näkee samalla muita kavereita. olen yötä siellä. mun kaverit jää myös yöksi sinne. tullaan bussilla takaisin. pitää nostaa sitten tililtä bussi rahat. juomiin menee varmaan vähän yli 10 euroa.
aijon juoda vaan neljä juomaa. viimeksi join viisi. eli yhden liikaa.
neljä riittää. en viitsi juhannuksena juoda koska bileet on vasta sen juhannuksen jälkeen. en viitsi ihan joka viikonloppu juoda.
aijon aina pitää pari,muutaman viikon tauon. mutta varmasti tulee hauska ilta kavereiden kanssa :) huomenna alkaa uusi viikko. pitää käydä kaupassa, mulla on ompelu ryhmä, ja ajattelin mennä taas illalla kuntosalille. ihan mukava päivä tiedossa. tänään aijon ottaa rennosti. käyn vaan siellä lenkillä. aijon juoda tänään kivennäisvettä. mulla on yksi pullo juomatta. ostin sen silloin perjantaina mutta en ole vielä juonut sitä. juon sen tänään. onneksi siinä ei ole kauheasti kaloreita. viikonloppuna tuli taas syötyä suklaata. nyt en aijo syödä viikkoon. vasta sitten perjantaina kun viikonloppu alkaa. ensi viikolla pestään ohjaajan kanssa nää mun ikkunat. ne pitää aina pestä joka vuosi. ja sitten noi juhannus siivoukset pitää tehdä. ajattelin ensi viikolla tehdä kaikki. mulla on vaan aikaa. meillä on ruoka jo tänään yhdeltä. tuntia aikaisemmin. ohjaajat ja jotkut asukkaat lähtee jonnekkin tänään. multa kysyttiin eilenä että haluanko mukaan mutta sanoin etten halua. se ei ollut onneksi pakollista. vapaaehtoinen. mun pitää ensi viikolla käydä taas apteekissa. pitää hakea lisää rauhottavia. ne alkaa loppumaan.
käyn huomenna. ai niin. se uusi seksiasu on tullut jo postiin. käyn hakemassa sen huomenna. pääsee sitä sitten käyttämään kun näen poikaystävän seuraavan kerran. poikaystävä saa yllättyä.
se on semmoinen mustan värinen mini mekko. missä on pitsiä. ja se oli vissiin muistaakseen aika läpinäkyvä. mutta varmasti näyttää hyvältä mun päällä. ensi kuussa sitten uusi asu. mulla on kohta kauhee kokoelma noita seksiasuja. onneksi ne ei ole kamalan kalliita. ja niitä on kiva ostaa :) tässä kuussa en viitsi shoppailla kauheasti. koska rahaa menee taas noihin juomiin ja ruokaan kun menen poikaystävän luokse. ja niihin pippaloihin mihin olen menossa. aijon sitten shoppailla ensi kuussa. en vielä tiedä mitä laitan päälle niihin pippaloihin. pitää taas kaivaa vaate kaappia. pitää ensin katsoa millainen ilma on sinä päivänä. niin sen mukaan sitten. jos on hyvä aurinkoinen ilma niin me ollaan ulkona.
jos sataa niin sisällä. hauskaa tulee olemaan silti :)
meillä on aamupala tänään yhdeksältä. ajattelin syödä vaan ruisleipää. tänään voisi katsoa myös sinkku elämää. olen viidennessä kaudessa. ja muistan ne jaksot ulkoa. mutta pitää katsoa silti. mulla on hyvä fiilis tällä hetkellä :) toivottavasti ensi viikko on mukava. ja että aurinko saisi paistaa joka päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.