IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi puhelin :)Sunnuntai 14.06.2015 12:56

se olisi sunnuntai. loma kohta ohitse. mutta on ollut mukava viikonloppu. :) nukuin taas pitkään. heräsin vasta äsken ja söin kana hampurilaisen. oli hyvää. eilenä tuli illalla vähän juotua. join pari siideriä. maistui kyllä todella hyvältä. etenkin se rekorderlig mansikka lime siideri. se on mun lempi siideri. poikaystävä tykkäsi siitä asusta ;)
seksi oli kivaa. ja ihanaa. huomenna alkaa sitten taas arki ja uusi viikko. huomenna menen lenkille ja ehkä kuntosalille illalla. katsoo fiiliksen mukaan. huomenna on myös toi ompelu ryhmä.
teen sitä kaulahuivia. saa nähdä koska saan sen valmiiksi.
tänään näen parasta kaveria. menen illalla taas sen luokse. viettämään aikaa. ai niin sain poikaystävän vanhan puhelimen. sony puhelimen. nyt se on mun käytössä. laitettiin kaikki tiedot,numerot ja ohjelmat mitä käytän siinä puhelimessa. se on mustan värinen ja siinä on punaiset nahka kuoret. alan pikku hiljaa tottumaan siihen puhelimeen.
ihan hyvä puhelin. ei ole huonoa oloa tänään. vaikka join eilenä.
pari sidukkaa riitti. juon sitten vähän enemmän kaverin pippaloissa.
odotan innolla niitä :) ensi viikolla en aijo shoppailla yhtään mitään. tai ollenkaan tässä kuussa. ensi kuussa sitten shoppailen.
aijon nyt säästää mahdollisen paljon rahaa. ja katson mihin sitä rahaa menee tässä kuussa. tässä kuussa olen shoppaillut ihan tarpeeksi. ensi kuussa tyttöjen kanssa shoppailemaan :)
joku viikonloppu. haluan ostaa uudet housut taas. sekä kengät ja laukun :) kaikkea mahdollista taas ;D käydään varmaan sitten kahvilla ja mennään syömään heseen. en ole pitkään aikaan käynyt hesessä syömässä. ensi kuussa sitten :) aijon varmaan syödä sitten jonkun kerros aterian niin jaksaa shoppailla.
kohta on juhannus. en tiedä vielä menenkö kotiin vai poikaystävän luokse. se selviää sitten loppu viikosta. enkä tiedä vielä aijonko juoda. ehkä, ehkä en. pitää katsoa.
aijon varmaan sitten mennä jo torstaina lomille. silloin saa jo lähteä tuolta. vähän aikaisemmin. mikä on kiva juttu :)
otan kannettavan mukaan taas. on sitten jotain tekemistä. voi katsoa vaikka animea. eilenä katsoin pari jaksoa animea. ajattelin ensi viikolla taas katsoa. mulla on monta sarjaa kesken tällä hetkellä. on ainakin katsottavaa. odotan innolla desucon frostbitea.
mennään taas kaverin kanssa sinne ensi vuonna ^^ kaveri tilaa liput. ja mä maksan sille sitten takaisin. en vielä tiedä miten aijon pukeutua sinne. pitää vähän miettiä. mutta rahaa pitää ottaa paljon mukaan niin voi ostaa sieltä kaikkea anime krääsää.
ja ottaa paljon kuvia taas noista asuista ja sitten itsestä kuvia. aww..en malta odottaa! ainakin on jotain mitä odottaa ^^
mennään kaverin kanssa sinne lauantaina ja sunnuntaina. kahtena päivänä. pitää sitten matkustaa bussilla edes takaisin. mutta. ei se mua haittaa. pää asia on että on mukavaa :)
mennään varmaan taas amarilloon syömään kaverin kanssa. oltiin viimeksi silloin syömässä kun oli desucon. hyvät ruoat.
ja maha tuli täyteen. jaksoi sitten liikkua siellä.
pitää varmaan ottaa reppu sinne mukaan niin saa kaikki ostokset mahtumaan sinne. viimeksi mulla meni se sata euroa mikä mulla oli. :D tulisipa jo uusi animelehti. odotan taas sitä. ja sitä odotan että alkaa taas noi uudet animesarjat pyörimään. toi ore monogatari anime on kyllä paras ^^ vielä tulee siitä monta jaksoa.
pitäisi myös katsoa tuota hibike! animea. sitä olen katsonut vaan jotain pari jaksoa. siitä on tullut ainakin kymmenen jaksoa jo. voisi tehdä silleen että kun kaikki jaksot on tullut niin katsoo sen putkeen sitten. ajattelin katsoa uudestaan noi hellsing ovat. pitää taas katsoa alucardia. on se vaan ihana <3 mun lempi anime hahmo se on vaan niin hot <3 sillä on taivaallinen ääni. olen fanittanut hellsing animea jo kymmenen vuotta. näin sen ekan kerran 15 vuotiaana. ja rakastuin heti siihen sarjaan. mulla on kaikki ne mangat.
laitoin muuten alucardin kuvan tohon mun uuteen puhelimeen taustakuvaksi :D nyt on hieno puhelin ^^ sitten laitoin chobits alku tunnarin soitto ääneksi. se anime pitäisi uudestaan katsoa :)
se on tosi hyvä. pitäisi myös katsoa monta muutakin animea uudestaan ^^´ mutta. eka katson noi mitkä mulla on kesken.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.