IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi tabletti toimii :)Keskiviikko 17.06.2015 08:03

nyt mulla on käytössä uusi tabletti minkä sain dna:lta. poikaystävä kävi eilenä mun luona ja asensi sen. oon jääny siihen ihan koukkuun. eilenä leikin sillä jotain neljä tuntia. poikaystävä laittoi semmoisen ohjelman millä pystyy katsomaan leffoja ja sarjoja. eilenä katsoin californication sarjaa ja girls sarjaa. sillä tabletilla on ihan kiva katsoa videoita. pystyn lukemaan mangaakin sillä. ja katsomaan animea :) ajattelin että katson jonkun leffan sillä tänään. ja katson varmaan taas girls sarjaa. eilenä oli ihan mukava päivä. poikaystävä kävi ja oli paja eilenä. kaveri tuli taas mun luokse katsomaan lemmen viemää.
näytin sitä tablettia kaverille. sekin haluaa semmoisen.
tänään mun pitää käydä kylillä asioilla. pitää käydä kaupassa. ajattelin mennä lenkille taas illalla. ruoan jälkeen.
heitän sen puolen tunnin lenkin taas. muuten olo ja fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä. ja ruokakin on maistunut.
ai niin pitää sitä kahvia ostaa lisää. nyt se loppui kun join äsken kahvia. ostan kulta katriinaa. teetä pitää myös juoda tänään. olen menossa lomille viimeistään perjantaina. varmaan poikaystävän luokse.
en aijo juoda juhannuksena. pidän vähän taukoa.
kyllä mä selviän limulla ja kivennäisvedellä.
innostuin pari päivää sitten taas tilaamaan uuden seksiasun. se on tällä kertaa koulu tyttö puku. tuli postiin eilenä ja haen sen tänään.
mun ei pitänyt ostaa sitä mutta innostuin taas. onneksi sain säästöistä pari sataa euroa tilille niin pystyn maksamaan sen.
hinnaksi tuli 54 euroa. puku oli 42 euroa plus toimitus kulut.
kohta mulla on kauhea kokoelma noita seksiasuja. mutta niitä on kyllä kiva ostella. ja poikaystävä on myös tyytyväinen.
seksi on parempaa. ja kivaa. ja niitä asuja voi sitten vähän väliä vaihdella. ja käyttää monta kertaa uudestaan.
tänään on taas paja tunti. en tiedä että mitä me tehdään. sen näkee sitten. toivottavasti jotain mukavaa. en jaksanut eilenä pestä pyykkiä. ei huvittanut. katsoo jos vaikka huomenna pesisi viimeistään. ja pitäisi taas maksaa muutama lasku. ei yhtään huvita mutta täytyy. onneksi salkkareiden tilalle tuli toi emmerdale sarja. tulee edes jotain katsottavaa illalla. luulin että sekin sarja olisi jäänyt kesä tauolle.mutta ei onneksi. lemmen viemää onneksi tulee. ja uusi päivä sarjan vanhat jaksot. animea pitäisi katsoa. ehkä tänään voisi vähän katsoa. aamupala on taas kohta. alkaa olla nälkä. voisi juoda myös teetä. alan jo tänään siivoamaan tätä kämppää niin huomiselle ei tule kauheasti siivottavaa. ajattelin tehdä semmoisen lenkin että käyn tokmannin kautta hakemassa kivennäisvettä. tekee mieli nyt juoda sitä. pitää käydä hakemassa.
aijon hankkia uuden bluray soittimen. toi edellinen dvd soitin tekee kuolemaa. ostan blurayn niin pystyy katsomaan niitä ja dvd:tä. gigantista voisi löytyä joku hyvä. eikä ole varmaan kauhean kalliita. pystyisin ostamaan kun mulla on rahaa. no jossain vaiheessa. pitää sanoa ohjaajille että voitaisiin käydä ostamassa se tai sitten käyn poikaystävän kanssa. se mun uusi tabletti on huawei merkkinen ja valkoisen värinen. se on kätevä ja voi ottaa mukaan jos menee jonnekkin :) pitäisi hankkia jokin teline sille. tokmannilla voisi olla jotain. pitää käydä katsomassa. toi laturi on hyvä tossa tabletissa.
helppo laittaa latautumaan. ja akku kestää aika pitkään.
tuli eilenä testattua sitä monta tuntia. ja olen aivan innoissani :)
todella kiva. kiitos dna ;D jos ei jaksa olla koko aikaa tietokoneella niin voi leikkiä tolla tabletilla. pakko katsoa girls sarjaa. neljäs kausi menossa. olen katsonut nyt pari jaksoa. vielä on monta jaksoa jäljellä. haluaisin hankkia tuon netflixin. pystyisi katsomaan sarjoja ja leffoja. pitää vielä miettiä. että hankinko sen. eka kuukausi olisi ilmainen kokeilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.