IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

aikaisemmin lomille :)Torstai 18.06.2015 08:07

lähden jo tänään lomille. :) juhannuksen viettoon. menen poikaystävän luokse. poikaystävä hakee mut tuossa päivällä. pitää nyt vähän siivota tätä kämppää ennen kun lähtee. pitää mopata ja tiskata.
ja pakata vielä. hyvillä mielin menen lomille. aijon ottaa mukaan sen uuden koulutyttö asun niin testataan sitä poikaystävän kanssa.
seksistä tulee varmasti hauskaa. eilenä meillä oli paja tunnilla ulko pelejä. pelattiin parhaan kaverin kanssa mölkkyä. paras kaveri voitti.
mä olin toinen. oli kiva pelata. pestiin eilenä ohjaajan kanssa nää mun kämpän ikkunat. piti pestä koska ne kuului myös juhannus siivouksiin.
olen tehnyt kaikki. nyt ei tarvi taas ainakaan vuoteen pestä ikkunoita.
en leikkinyt kauheasti eilenä tabletilla. leikin sillä viikonloppuna.
käydään poikaystävän kanssa kaupassa tänään. mä aijon ostaa suklaata ja sipsiä. tekee mieli taas ranch sipsejä. en ole pitkään aikaan syönyt sipsiä. nyt voisi taas syödä. pitää ostaa hasselpähkinä suklaata.
juomaksi ajattelin vaan juoda limua ja kivennäisvettä. ei huvita juoda mitään alkoholia. kaveri oli laittanut facebookkiin niistä pippaloista että ne olisi tuossa heinäkuun alussa. siirtyisi viikolla eteen päin. kyllä se mulle käy. kumminkin ne pippalot on tulossa.
toivottavasti on hyvä ilma niin ollaan varmaan sitten ulkona.
repesin eilenä kun avasin sen paketin missä oli se koulutyttö asu sen mukana tuli myös mustat silmä lasit ja mini kravaatti :D ajattelin että jätän ne pois siitä asusta :D
ne lasit ei sopinu mulle yhtään. kerroin poikaystävällekkin niistä niin sekin nauroi. otin kuvan itsestäni se asu päällä ja lähetin sen poikaystävälle. tykkäsi kovasti. hyvä juttu. asu ei ollut turha ostos ;)
kävin eilenä seppälässä. siellä oli alennus myynnit. 50 %. löysin kivan paidan mikä maksoi 12 euroa.
oli ihan kivan näköinen. joo. mun ei pitänyt ostaa mitään tässä kuussa niin ostin silti. hyvä minä. no ei voi mitään. välillä tulee heräte ostoksia. pitää kohta kaivaa vaate kaappia ja katsoa mitä pukisi päälle. vaate kriisi iski jälleen. en tiedä tuleeko poikaystävä hakemaan mut autolla tai moottoripyörällä. no sen näkee sitten.
ulkona on aika sateinen ilma. ai niin kun käydään kaupassa niin pitää ostaa puuroa. alkaa kohta loppumaan. tai sitten voisi tehdä niin että käyn tässä aamulla hakemassa sitä tokmannilta. pitää katsoa. aamupala on taas kohta. ja pitää ottaa aamulääkkeet.
ensi viikolla pitää varmaan taas hakea lääkkeitä.
verikokeet on taas ensi kuun alussa. pitää mennä sinnekkin.
sinne on vielä aikaa. otan lomille mukaan taas mun kannettavan ja tabletin. on sitten vähän viihdettä. jos ei jaksa olla koneella niin leikkii tabletin kanssa. ihan hyvä että otin tuon tabletin mitä dna tarjosi mulle. ei ollut turha. ajattelin viikonloppuna katsoa sillä girls sarjaa. neljäs kausi menossa. pari jaksoa olen katsonut.
voisi katsoa myös californication sarjaa. sekin on hyvä.
ja pelaan sillä tabletilla angry birdsiä. tykkään siitä pelistä. se sama peli oli myös mun puhelimella joskus.
animea pitää katsoa myös viikonloppuna. aloitin katsomaan viimeksi nisekoi animen toista kautta. yhden jakson olen katsonut.
vielä on paljon jäljellä sitä. jee. tänään tulee ore monogatari animen uusin jakso. pitää katsoa :) se on aivan ihana anime.
oon jääny koukkuun siihen. vielä tulee siitäkin monta jaksoa. yay^^
palaan lomilta sitten sunnuntaina. paras kaveri lähtee huomenna vasta lomille. nähtiin vielä eilenä. luvattiin tekstailla taas.
hmm..vai pitäisikö juoda? nyt tuli paha :D jos kaverin pippalot on vasta ensi kuun alussa. niin voisin juoda koska siihen tulee sitten taas pari viikkoa taukoa ennen kun ne pippalot on. no pitää vähän vielä miettiä. koska siitä olen varma että tietekin lomalla mun tekee sittenkin mieli lonkeroa tai siideriä. teen vaikka niin että ostan varmuuden vuoksi. jos en juo niin juotan ne poikaystävälle. mutta uskon että juon ne sitten. argh. vaikeaa taas.
en osaa taas päättää. mutta. nyt alan vaikka siivoamaan ja pakkaamaan. saa kämpän taas järjestykseen.
pitää mopata lattiat. ja tiskata. ja varmaan vien myös roskat.
mutta yay. tänään jo lomille. :) tuntuu ihan siltä että olisi perjantai.
pääsee viettämään poikaystävän kanssa laatu aikaa <3
muutama päivä sitten nähtiin ja nyt nähdään taas :) <3
ihanaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.