IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

eilenä oltiin kouvolassa :)Sunnuntai 05.07.2015 11:40

eilenä oli kyllä lämmin päivä :P illalla käytiin poikaystävän kanssa moottoripyörällä kouvolassa katsomassa poikaystävän kaverin yhtä ottelua. amerikkalista jalkapalloa. oltiin pari tuntia katsomassa. kymmnenen jälkeen illalla oltiin takaisin. join mun sidukat sitten. ja kuuntelin musaa. ennen kun menin nukkumaan niin katsoin tabletilla taas noita sarjoja. heräsin hetki sitten. kohta voisi syödä kana hampurilaisen. alkaa olla nälkä.
tänään takaisin lomilta. oli ihan mukava viikonloppu.
uusi viikko alkaa taas huomenna. positiivisellä asenteella mennään :)
tänään näen parasta kaveria taas illalla.
kiva nähdä taas. en ole vielä kerennyt katsoa noita uusia animeita. koitan katsoa tuossa ensi viikolla kun on aikaa.
kamala jano. onneksi mulla on pullollinen kivennäisvettä vielä.
pitää juoda kokonaan toi pullo. ei mene hukkaan.
on kyllä kiva harrastaa seksiä tämmöisessä kuumuudessa. no kalorit kuluu nopeammin. ensi viikolla alan hulluna lenkkeilemään. oli sää mikä tahansa. on taas herkutellut ja syönyt koko viikonlopun.
sipsii,suklaata, limuu..nyt sitten en taas herkuttele ainakaan viiteen päivään. sitten kun alkaa uusi viikonloppu.
en vielä tiedä että mitä teen ensi viikon viikonloppuna. mutta kyllä se selviää. ensi viikolla mulla on psykologi. muistaakseen torstaina.
kello yksi. pääsee taas sinne juttelemaan. en ole taas kuukauteen käynyt. syksyllä vaihtuu sitten psykologi.
saa nähdä millainen se on. toivottavasti ihan ok.
koitan syödä taas hyvin ensi viikolla. ruoka varmaan maistuu kun on vähän viileämpää. helteitä ei vissiin ole ensi viikolla.
ihan hyvä että hiukan viilenee. ensi viikolla mun ei varmaan vielä tarvi hakea lääkkeitä. pitäisi riittää leponexit. e-pillereitä pitää hakea varmaan ensi viikolla. kolmen kuukauden annos. menee taas 40 euroa niihin. onneksi niihin ei mene joka kuukausi 40 euroo. tulisi aika kalliiksi. no haen ensi viikolla ne. samalla kun käyn kaupassa.
pitää käydä myös kirjastossa. pitää viedä noi cd levyt mitkä lainasin. ei sitten myöhästy. luulen että ensi viikko on varmasti ihan mukava. on noi ryhmät ja vietän kavereiden kanssa aikaa.
silleen ne päivät menee. sitten on taas viikonloppu ja näen poikaystävää :) nää päivät menee tosi äkkiä. ainakin on tekemistä. aijon ensi viikolla leikkiä myös tuolla mun tabletilla. katson sillä sarjoja ja leffoja. silläkin saa ajan hyvin kulumaan. kannatti ottaa toi tabletti. jos ei jaksa olla koneella niin voi leikkiä sillä.
ja nyt mulla on toi netflix siinä. olen jäänyt jo koukkuun siihen.
ja mä olen jo riippuvainen tuosta tabletista. sillä on hyvä lukea myös mangaa. ja katsoa animea :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.