IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään todellakin lenkille :PMaanantai 13.07.2015 08:33

uusi viikko alkaa taas. oli mukava viikonloppu. poikaystävän luona.
eilenä katsoin vaan tabletilla yhtä sarjaa. sen nimistä sarjaa kuin: "orange is the new black" se kertoo nais vangeista. aika mielenkiintoinen. olen nyt toisessa kaudessa. sain eilenä katsottua ekan kauden loppuun. nyt olen toisessa kaudessa.
tänään pitää käydä kaupassa. aijon käydä tuossa ruoan jälkeen.
toivottavasti ei sada vettä. aijon mennä lenkille taas illalla päivällisen jälkeen. tuli taas viikonloppuna herkuteltua. tuli syötyä sipiä, suklaata ja juotua siideriä ja lonkeroa. alan taas tällä viikolla hulluna lenkkeilemään. tänään on taas ompeluryhmä iltapäivällä. teen sitä kaulahuivia. edelleen. saa nähdä koska saan sen sitten valmiiksi.
eilenä olin aika väsynyt. makasin vaan poikasytävän sängyllä ja katselin sarjaa tabletilla. sitten kun pääsin takasin tänne niin katsoin taas pari tuntia sitä sarjaa. en jaksanut olla koneella oikeen eilenä. mutta tänään ajattelin olla vähän enemmän mitä eilenä.
muuten mieli ala on ihan ok. otin taas eilen illalla normaalisti ilta lääkkeet. ja aamu lääkkeen. lauantaina en ottanut ollenkaan lääkkeitä. paitsi e-pillerin otin. tuli harrastettua seksiä lauantaina.
olo taas tasaantuu kun ottaa lääkkeet taas. olen huomannut että aina kun menen lomille niin tekee mieli juoda.
no välillä on silleen. ja välillä on semmoisia kausia että ei juo.
varmaan johtuu siitä kun on kesä. pitäähä sitä välillä ottaa muutama kun on lomilla. tänään koitan syödä hyvin. ja liikkua.
meillä pn päivällisellä taas puuroa. jaksaa illalla lenkkeillä kun on syönyt puuroa. saa nähdä millainen viikko tästä tulee. toivottavasti hyvä. mutta jos tulee huonoja oloja taas niin tulee.
esim ahdistusta, itkuisuutta, ehkä psykoottinen kohtaus.
toivon että sitä ei tule. sitä mulla ei ole ollut vähään aikaan.
onneksi on noi rauhottavat. otan aina sen 5 mg annoksen. se on tosi vahva. helpottaa oloa nopeasti. onneksi en syö mitään uni lääkkeitä.
toi leponex alkaa nukuttaa illalla. eilenä nukahdin tuossa ennen yhdeksää jo. väsytti pikkaisen. olin taas parhaan kaverin luona kylässä. oli kivaa taas nähdä sitä. nähdään taas tänään illalla.
mun teksisi mieli taas käydä seppälässä. voisi käydä tänään samalla kun käyn kaupassa. katsoo jos vaikka löytyy sieltä jotain ostettavaa.
mutta jos ei löydy niin ei löydy. aamupala on taas puolen tunnin päästä. ja aamulla pitää jakaa taas viikon lääkkeet dosettiin.
kävin viime viikolla hakemassa leponexia niin se lääke ei ainakaan heti lopu. eikä masennus lääke. e-pillerit mulla on taas kolmeksi kuukaudeksi. tajusin juuri etten juonut yhtään teetä viikonloppuna.
juon tänään taas. tuossa myöhemmin aamulla. äsken join kahvia.
sekin alkaa kohta loppumaan. pitää hankkia lisää.
onpa kylmä kesä. on joko koleaa tai sataa vettä. aurinko ei paista kauheasti. tuntuu vähän jo syksyltä. no ei voi mitään. ainakaan ei ole kamalan kuuma. se on hyvä.
on kivempi mennä illalla lenkille kun on vähän viileämpää.
aijon kävellä sen puolituntia ainakin. tiedän minkä reitin aijon kävellä. huomenna on taas liikunta tunti. sitten huomenna tulee se lenkki heitettyä. ei tarvi mennä sitten enää erikseen illalla lenkille.
aijon kävellä parhaan kaverin kanssa. on mukava jutella siinä samalla. muuta ohjelmaa mulla ei ole huomenna. huomenna näen taas mun toista kaveria. on tulossa mun luo taas kylään. katsotaan lemmen viemää taas. olen todella iloinen siitä että näen mun kaverit joka päivä. ei tarvi olla yksin. niiden avulla jaksan päivästä toiseen.
ja mä nauran niiden kanssa joka päivä. aina on hauskaa.
ei oteta tätä meidän elämää kauhean vakavasti.
ollaan vaan ja ihmetellään. mun paras kaveri on syntynyt samana vuonna kuin minä. olen muutaman kuukauden sitä vanhempi.
ollaan tunnettu toisemme vuonna 2008 asti. muutettiin samana vuonna tänne. ja ollaan vieläkin täällä.
pitää taas kohta tiskata. mulla on taas kertynyt noita kahvi kuppeja.
pyykkiäkin pitäisi taas pestä. pesen tuossa huomenna aamulla taas.
kone on aina vapaa tiistai aamuisin. saa pestyä noi vaatteet mitä käytin viikonloppuna. pitää muuten laittaa toi mun tabletti lataukseen. laitan sen kohta. niin pystyy katsomaan sitä sarjaa mitä katsoin eilenä. mulla on myös muutama leffa mitkä pitäisi myös katsoa. katson kun jaksan. kannatti ottaa toi tabletti. todella hyvä. tykkään siitä kovasti. se on juuri hyvä että jos ei jaksa olla koneella niin sillä pystyy sitten olemaan. makaa vaan sohvalla ja katsoo sillä jotain sarjaa tai leffaa. tai selaa nettiä.
mulla on taas vaate kriisi. pitää taas kaivaa vaate kaappia. ajattelin laittaa varmaan vaan farkut, paidan ja nahkatakin. en jaksa meikata. hiukset laitan vaan nutturalle. tänään mulla on vaan rento tyyli. se on ihan hyvä nyt. otan tuon mun totoro kesä laukun käyttöön. se on paras kesä laukku. sinne mahtuu paljon tavaraa.
talvella en käytä sitä. käytän silloin jotain muuta laukkua.
aijon syödä ruisleipää kun menen aamupalalle. tekee sitä mieli. söin vähäsen ruisleipää tuossa viikonloppuna. nyt alan taas syömään sitä. harvoin syön vaaleaa leipää. ruisleipä on parempi.
paras itse asiassa. nyt en aijo herkutella viiteen päivään. vasta sitten taas kun alkaa viikonloppu. koitan liikkua paljon tällä viikolla. yritän käydä joka päivä lenkillä. se on mun tämän viikon tavoite. ja koitan syödä hyvin taas. niin jaksan.
saa sitten nähdä koska mulle iskee sitten taas tuo neuroottisuus.
sekin saattaa tulla ihan koska vaan. mutta. olen tottunut siihenkin.
välillä on sekin ja välillä ei. mutta. tästä on tulossa ihan mukava päivä. aijon olla positiivinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.