IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

aijon ottaa vaan rennosti loppu viikon.Torstai 13.08.2015 08:21

eilenä oli ihan mukava päivä. paja tunnilla mentiin käymään messilässä.
oltiin rannalla ja otettiin aurinkoa. syötiin samalla viinerit ja juotiin kahvit. oli kyllä mukava ilma. olisin halunnut olla koko päivän siellä.
eilenä tuli väritettyä jonkun verran. ajattelin tänään taas jatkaa.
sain väritettyä yhden kuvan loppuun ja aloitin uuden kuvan värittämisen. eilenä kävin myös lenkillä. aijon tänään taas illalla mennä lenkille. huomasin tuossa eilenä että olen ollut aika väsynyt sen reissun jälkeen. juttelin eilenä ohjaajan kanssa siitä. ja tehtiin nyt silleen että olen viikonlopun täällä. keräilen voimia niin jaksaa sitten taas mennä lomille. pitää sanoa poikaystävälle tästä tilanteesta.
onneksi mun toinen kaveri on maisemissa ja viikonlopun täällä niin vietän sen kanssa aikaa. ja voi olla että poikaystäväkin tulee käymään.
ja jos tulee tylsää niin aijon värittää. varmaan katson myös taas tabletilla jotain sarjaakin ajan kuluksi.
aijon nyt ottaa loppu viikon rennosti. en ajattele mitään ikäviä asioita.
päivä kerrallaan mennään. mun mielikuvitus laukkasi taas aika liikaa eilenä ja mulle tuli siitä huono olo. purskahdin jopa itkuun.
kun juttelin poikaystävän kanssa skypessä. mutta ainakin tuli itkut taas itkettyä ja kaikki on taas hyvin. on tää skitsofrenia kiva sairaus. ei tiedä mikä on totta ja mikä ei. nää harhat tuntuu aina niin todellisilta. onneksi syön lääkkeitä niin pystyn elämään tätä elämää.
voi olla että mun lääkitystä saatetaan muuttaa. verikokeissa oli jotain minkä takia ehkä täytyy. mulle sanottiin että vähennetään leponexia. mua vaan se pelottaa että tuleeko sitten noi harhat taas ja kuvittelen kaikenlaista. ja että tulee noita huonoja oloja.
toivottavasti kaikki menee vaan hyvin. ja jos tulee vaikeaa niin sitten tulee vaikeaa. onneksi on noi ohjaajat joille sitten jutella jos tulee huono olo. ja on rauhottavia mitkä auttaa noihin harhoihin ja ahdistukseen. ja jos tulee toi psykoottinen kohtaus taas.
mutta ne on sitten sen ajan murheita. nyt keskityn vaan tähän hetkeen. ja aijon levätä. on sitten voimia ensi viikolla.
join kahvia taas äsken. olen jotenkin taas hereillä. pitää alkaa vähän siivoamaan koska tänään on siivous päivä. pitää tiskata, imuroida ja pestä vessa. eilenä sain vähän siivottua täällä kun en keksinyt muutakaan tekemistä. ja sain maksettua taas noi kaikki laskut mitkä tuli. tilille jäi vielä kivasti rahaa. ja tässä kuussa tulee vielä se sata euroa ainakin. saa maksettua sitten tuon yhden laskun taas. syöminen on mennyt hyvin. ruoka on maistunut. ei ole ollut mitään ongelmaa. koitan myös tänään syödä hyvin.
huomenna menen sitten sinne uuden psykologin luokse.
saa nähdä millainen se on. toivottavasti mukava. ainakin paras kaveri sanoi että on ihan ok tyyppi. mun toinen kaveri tapaa myös sen tänään. meillä kolmella on sama psykologi. aika hauskaa että kaikilla on sama. pitää kysyä sitten kaverilta että oliko se millainen.
pitää taas käydä kaupassa. käyn ehkä tänään. tai huomenna. katsoo miten nyt huvittaa. viimeistään huomenna aijon käydä jos en jaksa tänään. tänään on vaan ohjelmassa toiminta tunti iltapäivällä.
ei mitään muuta. ja vietän kaveriden kanssa aikaa.
sekä skypetän poikaystävän kanssa illalla.
nyt on ihanaa kun ei ole kiire yhtään minnekkään. voi ottaa nyt vaan rennosti. ja huomenna on taas perjantai. paras kaveri lähtee mökille viikonlopuksi. onneksi mun toinen kaveri on täällä niin on jotain seuraa. juodaan teetä ja käydään lenkillä.
huomenna voisi syödä taas suklaata ja jätskiä. mulla on jätskiä vielä pakastimessa. limua voisi ostaa viikonlopuksi. on sitten juotavaa. voisi ostaa ison pullon vaikka jaffa limua tai fantaa.
laittaa se jääkaappiin kylmään ja juoda. kivennäisvettä pitäisi myös ostaa. voisi käydä huomenna vaikka tokmannilla hakemassa.
kahvikin alkaa kohta loppumaan. pitää pyytää taas ohjaajilta uusi kahvi paketti. enempää en saa tässä kuussa. sitten kun se kahvi paketti loppuu niin pitää sitten ostaa kaupasta lisää. mä keitän aamulla aina tosi vahvaa kahvia. menee paljon puruja.
ja kahvi loppuu aika äkkiä. teetä juon enemmän. voisi vaikka kohta juoda taas teetä. sitten kun on saanut siivottua tässä aamulla.
aamupala on taas kohta. alkaa olla taas nälkä.
saa nähdä mitä tänään on ruokana. toivottavasti jotain hyvää.
juttelin eilenä äidin kanssa puhelimessa. vaihdeltiin kuulumiset.
soitellaan varmaan taas huomenna. tänään voisi pukea jotain kivaa päälle. kun tulee aika lämmin päivä. pitää taas kaivaa vaate kaappia. voisi pistää vaikka mekon taas. tai farkku shortsit. ja sen kanssa kiva toppi. pitää vähän miettiä.
kun alan siivoamaan niin pistän musaa soimaan. on kivempi siivota. voisi kuunnella Lady Gagaa. en ole pitkään aikaan kuunnellut sitä.
hyvä artisti. tykkään kovasti. sillä on ihan hyviä biisejä mitä kuunnella. viikonloppuna aijon pestä taas pyykkiä. voisin pestä noi mun lakanat ja pyyhkeet samalla. on sitten taas puhtaita.
ja kiva käyttää taas. mulla on vessassa varmaan viisi pyyhettä mitä omistan. eli sopiva määrä. ne pitäisi pestä aina useammin. mutta en aina muista. nyt aijon pestä ne tänä viikonloppuna. varmaan tuossa sunnuntaina voisi pestä. koko päivä aikaa. ei ole kamalan kiire.
ja kone on varmasti vapaa. ellei mun kaveri pese sillä hetkellä pyykkiä. tuskin. mutta. sen näkee sitten.
pitää muistaa putsata myös toi kahvin keitin. ettei lika jää siihen kiinni. pesen sen pannun hyvin. käytän samalla tiski ainetta.
on sitten puhdas pannu taas ja on kiva keittää taas kahvia aamulla.
pitää taas tänään laittaa aurinko rasvaa ennen kun menen ulos.
etten vaan pala. mulla on tosi herkkä iho. enkä koskaan rusketu.
olen aina valkoinen. mua ei haittaa jos en saa mitään rusketusta. olen ihan tyytyväinen tähän mun omaan ihon väriin.
eikä mulle varmaan sopisi mikään rusketus. mun kaverit ja poikaystävä on ruskeita kesällä. no hyvä vaan niille. mä joudun käyttämään aurinko rasvaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.