IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hyvin meni psykologilla.Lauantai 15.08.2015 08:21

käynti psykologilla meni hyvin :) se oli ihan mukavan oloinen tyyppi.
juteltiin miten olen voinut viime aikoina. puhuttiin mun syömishäiriöstä,kavereista, harrastuksista, juomisesta. kerroin psykologille että olen toistaiseksi taas lopettanut juomisen.
puhuttiin mun psykoottisista kohtauksista. mitä mulla on välillä. ja harhoista puhuttiin mitä näen jos tulee tosi huono olo.
juteltiin se puolituntia. sen jälkeen kävin kaupassa. ostin vähän jätskiä.
eilenä kävin taas lenkillä illalla. päivällisen jälkeen.
ja akveri tuli taas mun luo katsomaan lemmen viemää. tarjosin kaverille jätskiä. skypetin taas poikaystävän kanssa. poikaystävä sanoi että tulee varmaan tänään käymään. ihan kiva. katsotaan taas varmaan joku leffa. ja harrastetaan seksiä.
se syödään mässyä leffan aikana. eilenä taas väritin sen puolitoista tuntia ainakin. sain yhden kuvan väritettyä loppuun, väritin sen jälkeen yhden kuvan kokonaan ja aloitin taas uuden kuvan.
aijon tänäänkin varmaan värittää. varmaan tuossa illalla.
kun poikaystävä on käynyt. ajattelin mennä lenkille taas tänään illalla.
syön jonkun välipalan niin jaksan kävellä.
hyvä ilma. ensi viikolla paistaa vaan aurinko. ihanaa. kesä jatkuu. voi vielä pitää kesä vaatteita. muuten olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. ei ole mitään pahaa oloa. aijon nauttia tästä päivästä. huomenna näen sitten mun kaveria. mennään taas lenkille ja juodaan teetä. paras kaveri laittoi eilenä viestiä että se oli käynyt uimassa. ja että mökillä menee hyvin. pitää taas tänään tekstailla sen kanssa ja kysellä miten päivä on mennyt. sanoin psykologille että uusii taas tuon leponex lääkkeen. saa sitten lääkkeitä seuraavan kerran kun alkaa loppumaan.
menen seuraavan kerran psykologille kuukauden päästä. se kyseli että kuinka usein käyn. sanoin että kerran kuussa.
ja jos tulee vaikeaa niin useammin. sanoin ohjaajille siitä psykologista että oli ihan mukava. ohjaajat sanoi että hyvä juttu.
aamupala on taas tunnin päästä. kohta voisi juoda taas teetä. tässä aamun aikana. mulla on taas tiski vuori. pitää taas tiskata.
kahvi kuppeja on taas kertynyt. eilenä katsoin tabletilla uusimman ore monogatari jakson. oli hyvä jakso. odotan innolla seuraavaa jaksoa mikä tulee ensi viikolla. tänään pitää katsoa toi monster musume jakso. eilenä katsoin taas moderni perhe sarjaa tabletilla.
muutaman jakson. olen nyt kolmannella kaudella.
huomenna ajattelin pestä vähän pyykkiä. kun on aikaa.
varmaan tuossa aamulla. voisi samalla pestä noi pyyhkeet myös.
on sitten taas puhtaita vaatteita ja pyyhkeitä.
syöminen on mennyt hyvin. ruoka on maistunut. eilenä oli ihan hyvää ruokaa. tänään ajattelin varmaan syödä myös tänään jätskiä.
kun katsotaan leffaa poikaystävän kanssa.
me katsotaan tuolta netflixistä. mikä mulla on. pystyy katsomaan tabletilla ja kannettavalla. kätevää.
nyt on taas kahvia. pyysin eilenä taas kahvi paketin ohjaajilta. nyt en saa enempää kahvi paketteja. jos kahvi loppuu ja haluan kahvia niin pitää ostaa kaupasta. me saadaan pari kahvi pakettia kuukaudessa ohjaajilta. ei sen enempää.
kohta voisi laittaa taas musaa soimaan. kun nyt on hyvä fiilis. kivempi tiskata kun musiikki soi. pitää pedata sänky myös.
ja vähän siivota myös tätä mun keittiön pöytää. mun väritys kirjat ja tussit on vallannut mun pöydän. voisi vähän siivoilla.
meinasin eilenä käydä seppälässä. mutta en mennytkään. menin vaan suoraa kauppaan. olen ylepä itsestäni. jos olisin mennyt seppälään niin olisin taas ostanut jotain. pidän siitä nyt kiinni etten shoppaile mitään ylimääräistä tässä kuussa. ensi kuussa sitten shoppailen taas. hyvin olen pärjännyt. ja rahaa säästyy enemmän kun en nyt shoppaile. varmaan ensi kuussa shoppailuun menee varmaan ainakin yli sata euroa. en yhtään ihmettele. aijon käydä ensi kuussa tuolla suomalaisessa kirjakaupassa ostamassa lisää noita aikuisten värityskirjoja. ja stabilo tusseja lisää millä pystyy sitten värittämään. tykkään värittää tusseilla kun taas värikynillä.
tulee siistimpää jälkeä kun värittää tusseilla. ainakin mun mielestä.
mun kaverit värittää myös tusseilla noita värityskirjoja.
se on kiva kun mun kaverit värittää myös. sitten on aina kiva katsoa miten ne on värittänyt ne kuvat.
odotan innolla uutta värityskirjaa. mun kaverilla on semmoinen värityskirja missä on sata kuvaa mitä pystyy värittämään. ajattelin ostaa semmoisen värityskirjan seuraavaksi. ei ole kamalan kallis. maksaa jotain vähän yli kymmenen euroa. ainakin siinä on sitten väritettävää. ja ne stabilo tussit mitkä ostan maksaa sen 20 euroa. siinä on muistaakseen 24 eri väriä. eli ihan kivasti.
saa sitten väritettyä niillä hienoja kuvia.
pitää kohta taas kaivaa vaate kaappia. mitä pistän päälle tänään.
en ole vielä päättänyt. pitää katsoa kohta.
varmaan taas toppi ja housut. kevyet vaatteet kumminkin.
ettei tule kamalan kuuma. lenkin jälkeen menen taas suihkuun.
tulee sitten puhdas ja kevyt olo sen jälkeen. suihku aina rentouttaa mua. ensi viikolla taas kuntosalille pitkän tauon jälkeen. menen sinne maanantaina. illalla. olen siellä sen 45 minuuttia ainakin. teen kevyesti alkuun noi liikkeet. aloitan ensi noilla pienillä painoilla.
sitten pikku hiljaa lisään enemmän noita painoja.
siitä se sitten lähtee. aijon käydä pari kertaa viikossa salilla. lenkkeilyä aijon edelleen jatkaa joka päivä. kävelen sen puolituntia päivässä. sopiva määrä. mun pitää myös seurata tuota mun painoa ettei se tipu rajusti. nyt se on psynyt hyvin samana. ja sekin auttaa kun syö hyvin joka päivä niin se ei helposti tipu.
ja toi on sopiva määrä liikuntaa viikossa. paino pysyy hallinnassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.