IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

nyt alkaa taas uusi viikko. tästä on tulossa hyvä päivä. uskon ainakin.
eilenä mä väritin monta tuntia. sain väritettyä eilenä melkein viisi kuvaa. aijon tänään jatkaa värittämistä. varmaan tässä aamulla taas väritän. eilenä katsoin tabletilla yhden leffankin. en muista nimeä mutta se oli semmoinen rakkaus leffa. kesti puolitoista tuntia.
en jaksanut mennä lenkille eilenä. tänään aijon mennä päivällisen jälkeen. olin myös eilenä kaverin luona kylässä. juotiin teetä ja juteltiin. poikaystävä oli eilenä ostanut sen uuden auton. pitää käydä katsomassa se kuva minkä se lähetti mulle sähköpostiin.
minkä näköinen se auto on.
eilenä olin taas parhaan kaverin luona illalla. oli kiva taas nähdä sitä. katsottiin telkasta lapin poliisit ohjelmaa. menin yhdeksältä eilenä nukkumaan. nukahdin saman tien kun pääsin sänkyyn. väsytti sen verran. mutta nyt on taas pirteä olo kun join äsken ison kupin mustaa kahvia. sain eilenä pestyä mun pyykit. sain pyyhkeetkin pestyä.
nyt on taas puhtaita hetken aikaa. tänään on vaan toi ompeluryhmä iltapäivällä. teen sitä kaulahuivia. kaupassa pitää käydä tänään. menen sinne lounaan jälkeen. onneksi on näin hyvä ilma taas. ja kiva mennä lenkillekkin illalla. tänään jaetaan taas viikon lääkkeet dosettiin. mulla varmaan alkaa nyt loppumaan noi masennus lääkkeet. en muista onko se resepti uusittu. se selviää kun menee apteekkiin kysymään. mutta kyllä mä saan niitä sitten jossain vaiheessa. leponex lääkettä mulla on pari pakettia niin se ei lopu vielä moneen viikkoon. kun kävin viime viikolla hakemassa ne.
syömisen kanssa ei ole ollut ongelmia. ruoka on maistunut.
välillä toi mun syömishäiriö unohtuu kun syön hyvin. ja onneksi mulla ei ole kamalan paha toi syömishäiriö. pystyy onneksi syömään. ja en enää ole aikoihin syönyt pieniä annoksia. mitä silloin muutama vuosi taakse päin kun mun paino tippui rajusti ja masennus myös iski. mutta nyt mun paino on onneksi kohillaan. ja syön masennus lääkkeitä. mulla on nyt hyvä fiilis tällä hetkellä. on hyvä kausi menossa nyt. pitää vaan nauttia tästä hyvästä fiiliksestä kun vaan pystyy. koska jossain vaiheessa on sitten taas vaikeaa ja siitä kyllä sitten selviää jotenkin. aijon vaan nauttia elämästä nyt.
ja koitan ajatella kaikki asiat positiivisesti. en kiukuttele kenellekkään. lupasin poikaystävälle etten kiukuttele sille nyt yhtään.
välillä saatan suuttua sille. mutta se kuuluu tähän meidän parisuhteeseen. sitten me aina nauretaan tälle mun käytökselle jos mökötän tai kiukuttelen. huumoria meillä on paljon tässä meidän suhteessa. mikä on vaan hyvä asia. ja nauretaan paljon.
eilenä mulle iski kamala ikävä poikaystävää. vaikka nähtiin viime lauantaina. tänään taas skypetellään illalla. eilenä ei keritty koska poikaystävä oli ostamassa sitä autoa.
näen varmaan sen auton tänä viikonloppuna vähän paremmin.
enää pari viikkoa niin salkkarit alkaa. odotan innolla. ja sitä että uusi päivä sarjan uudet jaksot myös alkavat. tuntuu oudolta kun big brotheria ei tule tänä vuonna. no toivotaan että tulee sitten taas ensi vuonna. odotan innolla. no emmerdale tulee taas tänään puoli kahdeksalta. katsotaan taas se parhaan kaverin kanssa. mun molemmat kaverit katsoo myös emmerdale sarjaa. sitten me aina puhutaan että mitä siinä on tapahtunut. lemmen viemää tulee taas tänään. jä jännään kohtaan taas.
kerkeän hyvin käymään puolen tunnin lenkillä ennen kun se alkaa.
meinasin eilenä käydä tokmannilla. mutta en jaksanutkaan.
aijon kyllä käydä siellä vielä tällä viikolla. haen jotain juotavaa sieltä. kuten vaikka kivennäisvettä. onneksi toi tokmanni on ihan tuossa vieressä. ei ole pitkä matka. sinne kävelee alle viidessä minuutissa. sain eilenä vähän siivottua tätä mun keittiön pöytää. laitoin kaikki värityskirjat yhteen kasaan ja tussit yhteen kuppiin.
sitten mulla on lasku kasa keskellä mun pöytää. laskut mitkä olen maksanut ja laskut mitä en ole vielä maksanut. ja muita tärkeitä papereita. ja viimeisin cosmopolitan lehti on tässä pöydällä myös.
tänään aijon lakata taas mun kynnet uudelleen. uudella kynsi lakalla mitä ostin silloin kun oltiin reissussa. mulla on tällä hetkellä pinkit kynnet. väriä on vähän lähtenyt. pitää siis lakata uudelleen.
aijon lakata joko turkoosilla värillä. tai sitten sillä hopean värisellä lakalla. en ole vielä päättänyt. jompi kumpi väri.
tänään pitää taas miettiä että mitä pistän päälle taas tänään.
vaate kriisi iski jälleen. kun käyn kaupassa tänään niin ajattelin samalla käydä seppälässä. katsomassa vaan. en aijo ostaa mitään.
koska pidän siitä edelleen kiinni etten shoppaile enempää tässä kuussa. hyvin olen pärjännyt tähän asti.
kyllä se syyskuu tulee sieltä niin voi taas vähän shoppailla.
kohta pitää mennä aamu palalle. alkaa olla taas nälkä. aijon syödä ruisleipää. ja myöhemmin keitän taas teetä tässä aamulla.
eilenä join ainakin kolme kupillista vihreää teetä. sama voi olla myös tänään. että tulee taas juotua saman verran.
onneksi vihreässä teessä ei ole kaloreita. sitä voi juoda vaikka kuinka paljon. tykkään juoda sen aina raakana. hyvää silleen mun mielestä. kuumaa mutta hyvää. ja se on terveellistä toi vihreä tee. juon sitä mielummin kun taas kahvia. aamukahvin juon joka aamu.
mun päivä ei lähde käyntiin jos en saa aamukahvia.
yksi iso kupillinen aina riittää mulle aamulla. en juo sen enempää kahvia. pää ei tule kipeäksi kun juo aina aamukahvin. juon aika tosi vahvaa kahvia mutta mä herään ainakin sillä määrällä. mulla on lempi kahvikuppi mistä aina juon sen aamukahvin. se on semmoinen pinkki missä on punainen sydän.
ja se on ihana iso kuppi. ei ole onneksi vielä hajonnut tai mitään.
kestää vielä varmasti pitkään.
pitää ostaa lisää teetä kun käyn kaupassa. intense mint vihreä tee alkaa loppumaan. se on mun lempi tee. tosi hyvää. ja toinen vihreä tee mistä pidän kovasti on citrus vihreä tee. lipton merkkinen.
onneksi noi teet ei ole kamalan kalliita. pystyy hyvin ostamaan ja juoda. mun kaverikin juo noita samoja tee juomia mitä mäkin juon.
aina kun katsotaan lemmen viemää niin juodaan teetä samalla.
siitä on tullut meille tapa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.