IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

mukava keskiviikko. :)Keskiviikko 19.08.2015 08:21

viikonloppu vaan lähenee. nyt on jo keskiviikko. eilenä oli ihan hyvä päivä. katselin muutaman tunnin tabletilla moderni perhe sarjaa. sitten meillä oli se liikunta tunti iltapäivällä. oli tosi lämmin. käveltiin kaveriden kanssa se puolituntia ainakin. hiki tuli. ja mä vähän heräsin sen lenkin aikana. menen taas tänään päivällisen jälkeen lenkille.
hikoilemaan. kerkeää hyvin käydä ennen kun lemmen viemää alkaa. menen taas kaverin luokse katsomaan.
eilenä ei keritty oikeen skypetellä poikaystävän kanssa mutta tänään skypetellään. poikaystävä korjaili moottoripyörää tuossa illalla.
ja se soittin tuossa myöhemmin vielä mulle. olin jo ihan unessa kun se soitti. sain eilenä maksettua taas yhden laskun. onneksi tässä kuussa tulee vielä se vähän yli sata euroa vielä. saa maksettua loput laskut.
eilenä en kauheasti värittänyt. ei oikeen innostanut. katsoo jos tänään vaikka taas värittäisi. tänään on paja tunti taas. kuulin että me leivotaan muffinseja. ihan jees. tulee varmasti hyviä.
en ole nyt aiokihin katsonut animea. ei ole vaan huvittanut. mutta kyllä sen katselu putki taas tulee. olen varma siitä.
sitten on taas kiva katsoa kun on innostunut katsomaan.
muuten mulla on hyvä olo tällä hetkellä. ihanaa kun aurinko paistaa.
koko tämän viikon paistaa aurinko. voi vielä pitää hyvin kesä vaatteita. mutta kosta on taas syksy niin pitää pukea enemmän vaattetta päälle. ja talvella. onneksi mä omistan toppa housut. ne on tosi hyvät talvella jos on kovat pakkaset. ne oli aika kalliit toppahousut. maksoi jotain 85 euroa. ostin ne silloin kerran yhdestä urheilu liikkeestä. mutta varmasti kestää monta vuotta ja on lämpimät. ja ihan hyvännäköiset päällä. onneksi omistan ne. mulle tulee aina tosi helposti kylmä talvella.
ja ne sopii hyvin pitkän talvitakin kanssa. tai toppatakin kanssa.
kahvi maistui hyvältä tänä aamuna mitä join äsken. nyt olen pirteä. jaksaa taas. aamupalakin on taas kohta. aijon taas kohta kuunnella musiikkia. tekee mieli taas kuunnella. samalla voisin valita vaatteet mitä pistän päälle tänään. aijon laittaa taas korvikset myös korviin. ja meikata pitää. haluan näyttää tänään hyvältä.
olen varmaan menossa vanhempien luokse viikonlopuksi.
katsoo miten nää pari päivää vielä menee. jos en mene sinne niin sitten en mene. mun molemmat kaverit on viikonloppuna täällä niin on seuraa jos jään tänne. poikaystävä lähtee reissuun niin me ei nähdä tänä viikonloppuna. mutta nähdään sitten taas seuraavan viikon viikonloppuna. kova ikävä tulee mutta onneksi voi soitella ja kuulla edes toisen äänen.
syöminen on mennyt mulla nyt tosi hyvin. olen tehnyt sen että syön mahan täyteen. koitan vaan ajatella silleen että mun täytyy syödä että mun paino ei tippuisi. ja että mä jaksan kun syön.
mulle kyllä maistuu se ruoka. nautin syömisestä. enkä ole silleen että en syö. olen siitä onnellinen että pystyn aina syömään. mulla on tää syömishäiriö mutta se ei ole onneksi kamalan paha.
pystyn elämään tämänkin saiaruden kanssa.
mutta onneksi mulla ei ole ollut moneen vuoteen mitään pahaa masennusta. silloin oli kun paino tippui rajusti. olin silloin niin masentunut että itkin vaan enkä jaksanut käydä suihkussa tai siivota. sitten mulle määrättiin noi masennus lääkkeet ja syön niitä edelleen. ihan hyvä että syön niitä. ei onneksi haittaa. olen tottunut.
pitää hakea ensi viikolla lisää noita masennuslääkkeitä. alkaa kohta taas loppumaan. tälle viikolle riittää vielä.
mun e-pilleritkään ei heti lopu. niitkäin riittää vielä pariksi kuukaudeksi. onneksi ei tarvi joka kuukausi ostaa niitä.
tulisi aika kalliiksi. mutta ihan hyvät pillerit on ollut.
varmaan parhaat mitä olen nyt käyttänyt.
psykologi mulla on taas kuukauden päästä. se psykologi kysyi haluanko käydä useammin mutta sanoin että kerran kuussa riittää ihan hyvin. mun kaverit käy myös nyt kerran kuussa sen luona.
se on aika hauskaa että meillä kaikilla kolmella on sama psykologi.
joskus aina jutellaan että miten meni sen luona? tai että oliko se mukava? jotenkin vaan huvittavaa. kohta voisi taas juoda teetä. alkaa tehdä taas mieli. eilenä tuli juotua jonkin verran. tänään juon varmaan taas sen pari kupillista ainakin. ellei jopa kolme.
no vihreä tee on terveellistä ja sitä voi juoda vaikka kuinka paljon. juon sitä mielummin enemmän kun taas kahvia.
aamulla juon vaan sen kahvin. se riittää mulle ihan hyvin se määrä kahvia. se on aika vahvaa mitä yleensä juon.
laitan aika paljon noita puruja ja huomaa että kahvi on taas loppu.
pitää varmaan tässä kuussa ostaa taas lisää kahvia. kulta katriina kahvia. se on paras. eikä ole pahan hintainen.
teetä mun ei tarvi ostaa taas vähään aikaan. sitä mulla on taas aika paljon. ei heti sekään lopu. jätskiä voisi ostaa taas lisää pakastimeen. mä haluan nyt ostaa vaikka mars jätskiä. se on tosi hyvää. yksi mun lempi jäätelöistä. sallin itselleni viikolla syödä vähän jätskiä koska on kesä ja tosi lämmin.
ja jäätelö maistuu silloin hyvältä. ja mä kulutan ne kalorit sitten aina lenkillä. kun menen illalla lenkille. tänään pitää laittaa taas vähän tuota aurinkorasvaa taas. ennen kun menen ulos.
mulla on tosi herkkä iho ja mä pelkään että palan helposti.
onneksi toi aurinkorasva tuo vähän turvaa. kun laittaa sitä.
sekin alkaa kohta loppumaan. pitää varmaan ostaa sitä lisää taas.
laitoin sitä myös eilenä kun oli se liikuntatunti.
tänään pitää käydä kaupassa taas. paja tunnin jälkeen. kerkeää hyvin käymään sen jälkeen ja ennen kun on taas ruoka.
varmaan mennään kaverin kanssa kauppaan. senkin pitää käydä kaupassa tänään. mennään sitten yhdessä. on se kivempi kaverin kanssa mennä kun taas yksin. samalla tulee siinäkin tekemistä.
mutta ihan mukava päivä taas tänään tiedossa. ja tää päivä menee varmasti taas äkkiä. huomenna on jo torstai. ja pitää siivota. voisin osan kämpästä siivota jo tänään. niin ei tule sitten huomiselle kauheasti siivottavaa. taidan tehdä niin. jos kerkeän tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.